En af de mest populære støvler på markedet, Nike Mercurial Vapor VIII, er netop blevet lanceret i en ny, elegant farvevariant, der med sikkerhed vil blive taget godt imod. De nye Nike Mercurial Vapor VIII fodboldstøvler kan forudbestilles allerede nu. Hvad siger du du til den farvevariant de store Mercurial-stjerner vil lægge fra land i, når sæsonen starter?

Europamesterskaberne i Polen og Ukraine har knap hørt det sidste slutfløjt, før mærkerne lancerer de farvevarianter vi kommer til at se på fødderne af slutrundens stjerner, når de vender tilbage til deres respektive klubber. Kan du se Cristiano Ronaldo matche denne støvle med Real Madrids nye udebanesæt? Ikke just et dårligt match og han bliver bestemt ikke den eneste; Mario Götze fra Dortmund, der spiller i gul/sort til hverdag bifalder sandsynligvis også farvekombinationen.

Farvevarianten ved vi tager kegler hos dedikerede fans, for vi har set den før. Superfly I blev lanceret i disse farver og om noget så synes vi den er blevet eksekveret bedre på den nye Vapor VIII. Man skal dog ikke lade sig snyde af farvevarianten, for Mercurial-kollektionen er kommet langt siden Superfly I, men støvlens værdier er stadig intakte.

Den nye Vapor VIII har fået en ny lækker overdel og mange støvlespottere har spået i om Nikes speedstøvle skulle komme med en læderoverdel. Dette er ikke tilfældet, men det godt nok tæt på - overdelen de kalder OLM12 er et enormt blødt og lækkert stykke teijin-mikrofiber og når man har det i hånden kunne det let forveksles med læder. Som nogle måske husker fra Jakobs anmeldelse af Vapor VIII var han svært begejstret for mikrofiberoverdelens evne til at forme sig til fodens form.

Det er længe siden vi har set en så mørk farvevariant af den populære Mercurial og vi må sige at det klæder speed-støvlen, at få et mere råt udtryk end vi har været vant til tidligere. Også med Vapor VIII har det været overvejende lyse farvevarianter og der er med garanti en række af jer brugere, der har ventet på en mørk, rå farvevariant og nu behøver I ikke vente længere, den kan nemlig allerede forudbestilles hos os, med forventet levering i starten af august.

Nike har med den nye Mercurial Vapor VIII prøvet at gøre op med de problemer flere oplevede på Superfly III. Flere klagede over en strid overdel, der gav vabler og en lidt for høj vægt i forhold til konkurrerende speedstøvler. Imidlertid har Nike så sat denne nye, lækre overdel på, der giver et sokkelignende fit, der ovenikøbet er så let, at støvlen har tabt sig 50g og nu vejer imponerende 185g.

På Superfly III oplevede mange at man fik vabler af den hårde hæl, men det har man forsøgt at ændre på Vapor VIII - og det med succes. Først og fremmest har den fået en ny, smallere læst, der sikrer at foden sidder godt og stabilt fast, der kombineret med en væsentlig blødere, intern hælkappe er tangerende vabelfri.

Det helt store tema på Vapor VIII har været eksplosiv fart og det leverer Nike blandt andet med en Tepex glasfiberbund i to lag, som sikrer stabilitet og bedre acceleration. Man har altså valgt at gå væk fra carbon-sålen, man tidligere har set på Nikes elite-modeller, men som efterhånden blot er forbeholdt de professionelle spillere.

Glasfibersålen er blevet ekviperet med Nikes mest minimalistiske knopsystem til dato og med blot to knopper på hælen, sikres du optimal udnyttelse af dine kraftanstrengelser når du skal accelerere og nå din topfart. Du kan selvfølgelig også få Vapor VIII Sort/Neon med SG Pro-knopsystem, der har et mix af FG og SG knopper i stil med flere af de professionelle. Fra i morgen kan du bestille dit par Vapor VIII Sort/Neon og du kan allerede forvente at få dem leveret i starten af august.

Hvad siger du til den nyeste farvevariant af Nike Mercurial Vapor VIII? Er det den du har gået og ventet på? Lad os høre hvad du synes om den og om du ser frem til at se den på fødderne af ikke blot dig selv, men også de professionelle? Kommentarfeltet finder du nedenunder, så skriv løs.

Du kan allerede nu forudbestille de nye Nike Mercurial Vapor VIII fodboldstøvler.