Palermo er fra den nye sæson at finde i nye spilletrøjer, som er designet af tyske Puma - og nu kan vi løfte sløret for disse nye trøjer, der holder den flotte, lyserøde farve i en enkelt trøje med flotte detaljer for både hjemme- og udebanetrøje.

Den nye hjemmebanetrøje, som Rosanero skal tørne ud i fra næste sæson, er netop blevet lanceret, og som vi kunne fortælle i januar skifter Palermo til Puma. Puma har haft en stolt tradition af flotte trøjer at løfte, og deres første bud på en Palermo-trøje er et rigtig godt et af slagsen.

Trøjen er holdt i den traditionelle pink farve med sorte accentfarver, som man i dag forbinder med klubben. Interessant nok var Palermos første farver dog blå og rød indtil man ændrede dem i 1907.

Dette kom som resultat af, at en af klubbens stiftere, grev Guiseppe Airoldi, foreslog at man brugte pink og sort, da de var farver for “det sure og det søde.” Han begrundede sit valg med, at Rosaneros resultater dengang var enddog meget svingende, hvorfor farverne ville passe perfekt.

Den nye hjemmebanetrøje er lavet med en flot krave meget lig den, vi ser på Italiens landsholdstrøje. Kraven er holdt i sort med pink striber langs kanten, og samtidig er trøjen også udstyret med en knappelukning. Denne er pink på ydersiden, men sort indeni - en elegant detalje.

Selve trøjen er lavet med et ternet tone-i-tone mønster, som giver en flot effekt og bryder det enkle look. Ærmerne er dekoreret med den springende Puma-kat samt en sort rib-kant. I nakken står klubbens fulde navn, Unione Sportiva Città di Palermo, som står for “Sportsforeningen af byen Palermo”.

Synes du godt om den nye hjemmebanetrøje? Så kan du få den lige her - kun 499,- kr.

Palermos udebanetrøje er klassisk hvid, men Puma har stadig holdt de traditionelle farver i den stribe, der løber skråt over trøjens forside. Dette går faktisk ganske godt i spænd med det mønster, man møder i Palermos logo - bortset fra at den pink farve ligger til højre mod venstre i logoet.

Selve logoet er giver klubben sit andet kælenavn, nemlig Aguile, der betyder Ørnene og er en direkte reference til ørnen i logoet. Trøjen har ligesom hjemmebanetrøjen skrevet U.S. Città di Palermo i nakken, og har Pumas Authentic QR-kode sat på - så kan man besøge Puma.com med sin smartphone.

Trøjen er ud over mønstret på fronten udstyret med en pink accentfarve, som giver den runde krave og ribkanterne på ærmerne en pink trim. Det holder Palermo-ånden ganske godt, og vi synes det ser enormt godt ud.

Kunne du tænke dig udebanetrøjen? Så kan du få den lige her - kun 499,-

Der er ingen tvivl om, at Palermo-trøjerne kommer til at skabe delte meninger, som den altid gør - men spørgsmålet er, hvad DU synes om de nye trøjer. Fortæl os meget gerne din mening i boksen herunder.