I kølvandet på store turneringer ser vi oftest, at der kommer nye farvevarianter af støvler på markedet, og her efter EM hviler Adidas bestemt ikke på laurbærrene med deres nye, skarpe farve af deres F50 Adizero Skind, Sort/Gul/Sølv - se den her i dag.

Vi har set mange forskellige farvevarianter af den nuværende generation af Adizero - og nogle farver har været mere skrigende end andre. Således har vi set både Rød/Gul, Blå/Rød, Sort/Orange og Hvid/Sort/Gul, for at nævne et par stykker - med andre ord lidt for enhver smag.

Op til EM kom Infrarød/Blå, som stjerner som Silva, Jordi Alba, Fabio Coentrao og Karim Benzema samt danske Lars Jacobsen og Simon Kjær alle spillede i. Farven var en del af Adidas' EM-pakke, og var ret ikonisk på banen.

Nu lancerer Adidas så endnu en ny farve, som holder den mere enkle stil, og vi synes den friske kombination af Sort/Gul/Sølv er en anelse rå og faktisk ser rigtig godt ud. Overdelen er lavet af Goleo-læder, som er et kalveskind der er garvet helt tyndt for god smidighed og lækker boldføling.

Støvlen er bygget op om et Sprintweb, der er med til at øge stabilitet og komfort i støvlen. Således skabes der et skelet for den milimetertynde overdel, der ellers ikke vil være stærkt nok til at holde sig selv. Samtidig sørger Sprintweb for god støtte til din fod, så støvlen holder sig på plads og sidder komfortabelt.

Foruden Sprintweb, introducerede Adidas samtidig deres miCoach-teknologi, der med en chip i sålen tracker dine data igennem de 90 minutter. Messi og de andre Adizero-spillere offentliggjorde i februar nogle af deres miCoach-stats, så hvis du vil se hvordan de præsterer på banen kan vi henvise til vores Facebook-side, hvor de bør være til at finde blandt vores billeder.

Støvlen er ligesom de forgangne farvevarianter, udstyret med Adidas' SprintFrame-teknologi med de triangulære knopper, frem for blades eller koniske knopper. Sålen er flere steder 1 mm tynd, og sørger derved for at vægten holdes helt i bund. Således vejer Adizero Sort/Gul/Sølv kun 188 gram - en virkelig respektabel vægt for så lækker en støvle.

Du kan allerede nu forudbestille støvlen, så du er klar til at iklæde dine fødder en elegant speedstøvle når den nye sæson går i gang igen.

Bestil de nye F50 Adizero Skind Sort/Gul/Sølv her - Kun 1.614,-

Hvad syntes du om den nye farvevariant? Kunne det være en farve du ville finde på at spille i? Lad os høre din mening i kommentarfeltet nedenunder.