I denne weekends støvlespots, kigger vi naturligvis på alle de relavante spots fra den nyligt overståede EM-finale, der endte i Spaniens favør. Det får måske ikke alle støvlespotteres mund til at løbe i vand, men der var rigeligt at kigge på og dertil fandt vi også nogle rigtig spændende spots fra nær og fjern på kloden. Så hold tungen lige i munden og kig med her og til sidst kan du jo smide en kommentar nederst.

Leonardo Bonucci (Italien) - Nike CTR360 Maestri II Elite Clash Hvid/Blå Det italienske midterforsvar måtte desværre se sig nedværdiget til træningskegler da den spanske positionsspil for alvor tog fart og trods en ægte mandfolkeindsats kunne Juventus' Bonucci ikke forhindre et 4-0 nederlag til Azzurri. Flot fodbold til trods, fik vi stadig øje på forsvarsspillerens støvlevalg, der var faldet på en Nike CTR360 Maestri II Elite med SG-knopsystem, ikke mixed vel at mærke - en kombination vi sjældent ser.

Antonio Cassano (Italien) - Diadora DD-Evoluzione Sort/Neon Den italienske spydspids, der med en fortid i Real Madrid havde svoret hævn over spanierne, måtte desværre gemme revanchen til en anden gang, da han ikke kunne forhindre et 4-0 nederlag. Cassano blev skiftet ud ved halvleg, da han ikke kan spille 90 minutter efter sin hjerteoperation, men vanen tro var Milan-angriberen at finde i sine Diadora DD-Evoluzione, som du kan se en anmeldelse af på søndag, når Jakob kører den igennem anmeldermaskinen. Bemærk i øvrigt Cassanos broderi "Carolina," som er navnet på hans kone. Spøjst sted at få broderet, men vi synes det ser godt ud.

Pedro Rodriguez (Spanien) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Clash Hvid/Rød Der har været megen snak om spanske Pedros støvlevalg og mange mente faktisk at have spottet ham i et par Vapor VIII med carbon-bund - det fik naturligvis os til at se nærmere på Barcelona-essets fodtøj og vi kan konkludere at han ikke spiller med carbon-bund. Derimod kan vi ud fra billedet erfare, at han har valgt et andet knopsystem; det der sad på Vapor VII. Hvilket knopsystem havde du valgt hvis du var prof?

Xavi Hernandez (Spanien) - Adidas Predator LZ Blå/Rød På den spanske midtbane huserer Barcelonas Xavi og om nogen orkestrerede han den spanske sejr over Italien. I sine Predator LZ var han manden, der tog temperaturen på kampen og dikterede kampen og dertil assisterede han Jordi Alba med en milimeterpræcis stikning i dybden, der sendte Spanien foran med 2-0. Tror du ikke Xavi vil se frem til samarbejdet med Alba, der skifter til Barcelona her til sommer?

Jordi Alba (Spanien) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå Førnævnte venstreback, Jordi Alba, har været en af de helt store oplevelser her til sommerens EM-slutrunde og fra den nye sæsons start kan vi se frem til at se ham i Barcelona-trøjen. I sine F50 Adizero tog han utallige ryk op ad siden og et af disse endte i mål, på oplæg fra Xavi. Mon ikke Sandro Rosell har siddet og gnedet sig i hænderne efter at have betalt blot 14 millioner euro for den lynhurtige back? Og tror du FC Barcelonas spanske landsholdsspillere har været med til at tale ham til Catalonien?

Juan Mata (Spanien) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Det spanske landsholds styrke eksemplificeres perfekt ved Chelseas Juan Mata, der før finalen ikke havde fået så meget som ét sekunds spilletid. Da han så endelig kom på banen til de sidste minutter mod Italien takkede han for tilliden ved at score en enkelt gang - imponerende. På fødderne af Mata sad vanen tro et par Vapor VIII fra Nike og værd at bemærke er, at han har valgt det almindelige knopsystem modsat Pedro.

Fernando Torres (Spanien) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn En mand der har været udsat for et hav af kritik er manden her. Manglende scoringer for klub -og landshold har stemplet Torres som et flop i Chelsea og for sin vis også på landsholdet, hvor man foretrak at spille uden angriber i flere kampe. Men en FA-cup, et Champions League-trofæ, EM-triumf og en gylden støvle senere kan man vidst roligt sige, at Chelsea-angriberen har svaret kritikerne igen. El Niño tilspillede sig oven i købet Den Gyldne Støvle i et par overvejende hvide støvler, som han jo er glad for - så måske det bare er farven, der skal være på plads for at Torres for alvor genfinder storformen?

Viktor Fischer (Ajax) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Det danske stortalent markede sig indtog på Ajax' førstehold med en debutkasse, da de i en testkamp slog SV Huizen 3-1. Født i 1994 tæller hans beskedne alder blot 18 år og han spås derfor også en meget, meget lys fremtid i dansk såvel som internationalt regi. Tidligere har vi set stortalentet tørne ud i Adidas' F50 Adizero, men han er her skiftet over til Nikes Mercurial Vapor VIII i den elegante Clash Hvid/Rød-farvevariant, der virkelig står skarpt til Ajax' hjemmebanesæt.

Aras Özbiliz (Ajax) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå/Sort Et andet spot fra Ajax' kamp sad på fødderne af "Den Armenske Messi". Den unge Amsterdam-winger er ligeledes en af de spillere man forventer sig en hel del af i den hollandske klub og derfor forsøger man også at spille ham ind på førsteholdet. På de rappe fødder sad den enormt elegante, nye farvevariant til Adidas Adipure 11Pro, nemlig hvid/blå/sort - hvad synes du om den?

Christian Spor (Goettingen) - Pantofola d'Oro Lazzarini Sort På distancen troede vi, at vi havde spottet en blackoutede teststøvle og at noget nyt fra mærkerne var under opsejling, men derimod kunne vi ved nærmere gennemgang se at det var en ærkeklassisk læderstøvle fra italienske Pantofola d'Oro, eller på dansk "De gyldne hjemmesko". Et atypisk valg, vi sjældent ser på professionelle, men et elegant valg hvis man ønsker en helt sort støvle.

Christian Pander (Hannover 96) - Adidas Predator Adipower Custom Hvid/Neon Tyske Hannover 96 havde ingen landsholdsspillere i truppen og kunne derfor påbegynde deres forberedelser til den nye sæson en kende tidligere end andre klubber. Til deres træning bed vi mærke i støvlevalget på Christian Pander, der lader til at have designet sine egne Predator Adipower og vi tager hatten af for den elegante farvevariant. Det ser ud til han har fået den whiteoutet, men blot med sparsomme neongule detaljer - hvad siger du til den?

Felipe Trevizan Martins (Hannover 96) - Adidas Adipure 11Pro SL Sort/Rød Spillerne fra Hannover 96 forkælede vores støvlespottere og på fødderne af brasilianske Felipe sad et par støvler, som vi ikke ser frygteligt mange professionelle benytte sig af - nemlig den elegante Adipure 11Pro SL, der til forskel for den almindelige Adipure har fået en overdel af kængurulæder frem for tauruslæder. Foruden en lækker overdel og lav vægt, ser den rigtig, rigtig godt ud på fødderne - kunne det være en støvle for dig?

David Beckham (L.A. Galaxy) - Adidas Predator LZ DB Pink/Hvid/Sort Den tidligere kaptajn på det engelske landshold havde håbet på en udtagelse til Stuart Pearces Team Great Britain, der skal repræsentere Storbrittanien ved OL denne sommer. Sådan gik det desværre ikke, men Beckham svarede tilbage på flotteste vis - med et trademark frispark fra hans Predator LZ i Beckham-udgaven Pink/Hvid. Kommer Team GB til at savne Beckham og hans giftige dødbolde?

Vi er nu nået vidt og bredt for at bringe dig de bedste spots fra denne weekend - hvad syntes du om dem? Hvad var det bedste spot? Og var du tilfreds med udfaldet af EM-finalen? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.