Traditionen tro byder vi hver måned velkommen til en professionel fodboldspiller i Unisport Profilen, og juli er naturligvis ingen undtagelse. Her har vi for første gang besøg af en målmand, når Thomas Villadsen, der tidligere har spillet i FCN og FCK kigger forbi studiet. Hør hvad han har at sige og se hvor hårdt han sparker lige her.

Thomas Villadsen er måske for mange et mere ubeskrevet blad blandt de danske målmænd, men spørger man i Rumænien, ved alle hvem han er. Således spillede Thomas for rumænske Ceahlaul Piatra Neamt indtil sommerpausen, hvor han blev fritstillet.

Villadsen er dog ikke helt ubekendt med dansk fodbold, og spillede tidligere i både FCK og FCN, hvor han især blandt FCK-fans var kendt for sine farlige udspark. Hvordan Thomas fik ideen til dem, kan du høre om i afsnittet.

Jakob snakker naturligvis også om støvler og handsker, hvor du får et indblik i Thomas' for målmænd lidt spøjse støvlevalg. Naturligvis får Villadsen heller ikke lov at slippe, og bliver sat foran vores fartmåler for at se, hvor på listen han placerer sig.

Hvad siger du til den første målmandsgæst, vi har haft i studiet - og ikke mindst Thomas' flotte placering på sparkelisten? Fortæl os meget gerne om hvad du tænker om den danske keeper, som vi forhåbentlig kommer til at se mere til i en nær fremtid.