På mandag går det løs - Unisport løfter sammen med Adidas sløret for de trøjer Lyngby Boldklub i næste sæson skal tørne ud i. Den traditionsrige klub fra Nordsjælland skal forsøge at genvinde en plads i den bedste danske række og det skal de naturligvis i samarbejde med Unisport og helt nye spillersæt fra Adidas - se et glimt af dem her.

Unisport kunne tilbage i foråret stolt præsentere et helt nyt samarbejde med den Nordsjællandske klub, Lyngby BK Siden da har vi sammen med Adidas arbejdet hårdt på at frembringe de perfekte spillerdragter til Niclas Højlund & Co. Nu er vi imidlertid kommet så tæt på det færdige resultat, at vi tør give jer en lille forsmag på hvad der venter, når vi på mandag løfter sløret for det endelige produkt. Men hvad kan man egentlig lære af billederne? Det er i hvert fald ikke til at tage fejl af de ikoniske farve, hvid og blå, der har prydet Københavner-klubben siden 1921.

Vikingerne fra Kongens Lyngby vandt i 1984 og 1992 DM-guld og i samarbejde med Unisport er vi sikre på at kunne bringe klubben tilbage i dansk topfodbold. Rutinerede kræfter som Thomas Rasmussen skal integrere klubbens lysende talenter i Uffe Manich Bech og Emil Larsen, der begge har flere kampe for de danske ungdomslandshold under bæltet.

Vi glæder os enormt meget til at præsentere det endelige produkt og vi er sikre på at det vil falde i god jord. Hvad siger du til det? Hvad forventer du at se, når tæppet går fra på mandag? Lad os høre hvad du tænker i kommentarfeltet nedenunder.