I en verden hvor identitet fylder mere og meren, er der intet bedre end at kunne vise tilhørsforhold til sin klub eller landshold. Man kan naturligvis bære spilletrøjen, men med vores nye koncept Fodbold365 og den nye kollektion af Nike Sportswear kan du udtrykke dit tilhørsforhold og se moderigtig ud på samme tid.

Dagens fodboldstjerner går meget op i at se godt ud på banen, og med millioner af mennesker der kigger med og tager deres stil til sig, handler det også om at have stilen i orden. For mange fans handler fodbold dog ikke kun om de 90 minutter på banen, men er en livsstil der er på alle årets 365 dage - og det kommer godt til udtryk i Nikes nye kollektion.

Mange forbinder måske det at støtte sit klub- eller landshold med at købe spilletrøjen, men hvad nu hvis du også kunne få lækkert tøj, du også kunne bruge i din fritid - endda med et moderigtigt twist?

Nikes Sportswear-kollektion introducerer meget af det tøj, som stjernerne selv har på, både til presseevents og i fritiden, og på den måde kan du altså både vise et tilhørsforhold til din klub eller finde din egen stil - præcis som din yndlingsspiller gør det.

I kollektionen finder du både de populære Grand Slam-poloer, track tops inspireret af stilen fra VM i 98, flotte jakker og fodboldinspirerede sneakers - med andre ord lidt for enhver smag. Stilen er moderne med et afslappet fodboldudtryk, og går således rigtig godt i spænd med hele atmosfæren omkring de store klubbers hverdag - både til kamp og fritid.

Alt dette tøj har vi samlet under en ny kategori, som vi kalder Fodbold365. Her finder du alt det flotte fritidstøj, så du kan blive i fodboldånden også selv om du ikke er på banen i kampens hede. På den måde er du altid på, hvad enten det er i skole, på arbejde eller på stadion.

Hvad synes du om Nikes nye Sportswear-kollektion - er det noget du ville have lyst til at gå i - og hvilken af de ovenstående stjerners stil synes du er fedest? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder.