For tiden kan vi nyde den elegante Adidas Adipure 11Pro i den flotte EM-farve, men allerede inden slutrunden har nået sin ende, har de tyske støvlegiganter præsenteret os med den farve vi vil kommer til at se på fødderne af diverse professionelle, når klubsæsonen går igang. Byd velkommen til den stilrene 11Pro i hvid/blå/sort - hvad synes du om den?

Store profiler som Philip Lahm fra Bayern München og Frank Lampard fra Chelsea er ikke i tvivl, deres støvlevalg falder på Adipure 11Pro. Både Lahm og Lampard kategoriseres som ganske elegante spillere og den nyeste farvevariant af deres foretrukne værktøj går hånd i hånd med kollektionens dyder.

Adipure-kollektionen har altid haft en række klare fokuspunkter; komforten skal være i top, touchet skal være sublimt og så skal den passe til de spillere der ikke ønsker, at deres støvlevalg er alt for iøjnefaldende. 11Pro falder bestemt heller ikke igennem på nogle af de vigtige punkter og kombineret med uovertruffen holdbarhed er den seneste inkarnation en sikker succes.

Allerede på indersiden af støvlen starter den lækre komfort. Indlægssålen er beklædt i et ruskindslignende materiale, så så snart du træder ned i støvlen, er du ikke i tvivl om hvor godt den sidder på foden. På indersiden af pløsen er der ligeledes kælet for detaljen, der nemlig tilføjet en lækker padding, der virkelig føles godt på vristen.

Som den første nogensinde i Adipure-kollektionen, valgte man på 11Pro at erstatte den velkendte overdel af kængurulæder, med en overdel af Taurus-læder. Det er desværre en nedgradering af læderet, men til gengæld holder støvlen længere. Jakob var i sin anmeldelse ganske glad for Adipure 11Pro, men savnede nu alligevel hans elskede kængurulæder - hvad synes du?

På snuden af støvlerne har man gjort sig yderligere forbehold for at øge holdbarheden på støvlen, hvor man har tilføjet et Dura-Coating-lag, der på denne farvevariant er det sorte område på spidsen. Kombineret med overdelen af Taurus-læder, kan du altså stole på 11Pro i lang tid og du får dermed smæk for skillingen - prisen er fornuftige 1189 kr.

Som noget nyt på Adipure-kollektionen, har man på overdelen tilføjet en overgang af mikrofiber på midten af foden, der stabiliserer foden glimrende og dermed øger komforten.

Når man ser på den nye Adipure 11Pro i hvid/blå/sort, ser man vanen tro en enormt elegant og flot støvle, som det har været tilfældet siden Adidas præsentede den første inkarnation i heritage-kollektionen, men kollektionen er også kommet langt siden den første Adipure.

På undersiden af støvlen har man valgt at montere en SprintFrame-ydersål, magen til den man ser på både Predator LZ og F50 Adizero. Det har man gjort for at holde vægten nede og den vejer også ind på respektable 240 gram.

Undersiden af støvlen er dog ikke helt magen til den man ser på Adidas' andre kollektioner, da man i stedet for de triangulære knopper vi kender fra Adizero og Predator LZ, har valgt koniske knopper. De klassiske knopper gør vendinger i fart langt nemmere og det er bestemt at foretrækker når man skal lave den elegante førsteberøring og dreje forbi din modstander.

Som vi er blevet så vant til det med Adidas' støvler, er der ligeledes gjort plads i sålen til din MiCoach-chip, så du kan tracke dine data fra tæning og kamp og dele dem med dine venner og holdkammerater.

Du kan allerede nu forudbestille dit par med en forventet levering i starten af juli måned - kun 1189 kr.

Hvad siger du til den elegante farvevariant? Glæder du dig til at se den på fødderne af de professionelle når sæsonerne starter? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.