For få øjeblikke siden offentliggjorde Arsenal F.C. og Nike den nye udebanetrøje, som Arsene Wengers tropper skal bære i den kommende 12/13-sæson. I farverne sort og lilla mistænker vi, at trøjens design vil dele vandende hos klubbens fans, så se med og giv dit besyv med i kommentarfeltet nederst.

Den stolte London-klub går ind i sit 126. år efter sidste år at have fejret klubbens 125-års jubilæum med et specialdesignet logo. I år er der imidlertid blevet plads til det ikoniske logo, med den verdenskendte kanon i centrum. Arsenal har haft et par hårde år uden trofæer og store spillere der har forladt klubben, men allerede nu har klubben sikret sig Lukas Podolski fra F.C. Köln, og Olivier Giroud fra Montepellier har selv været ude at sige, at han skifter til Gunners - så der reageres i den grad fra klubbend side af.

I nakken af den smarte trøje er der blevet plads til klubbens initialer i et ungdommeligt redesign, hvilket stemmet glimrende overens med klubbens fodboldfilosofier. Under kælenavnet "The Young Guns" har Arsenal spillet noget af det flotteste fodbold i England, med et af de yngste hold.

Igen i år er det amerikanske Nike, der har stået for design og produktion af klubbens trøje og det lader ikke til deres veje skilles foreløbigt, da de har stået sammen siden 1994. Nike har ikke blot designet en elegant og iøjnefaldende udebanetrøje, den er også produceret i stil med Nikes andre fodboldtrøjer af genbrugsflasker, hvilket gør det til den mest miljøvenlige Arsenal-trøje nogensinde.

De sorte og lilla striber, der udgør designet på trøjen er ikke noget vi før har set på Arsenals udebanetrøjer, men farvekombinationen kunne godt minde en smule om målmandstrøjen fra sidste år. Nike har virkelig leveret en række flotte trøjer til deres hold til den kommende sæson, har de også ramt plet med denne?

På skulderen ses en ganske fræk detalje, da de slanke striber på ærmet møder de noget tykkere striber, der ses på hele kroppen. Man kunne have mistænkt et sådan design for at skabe en forvirring for øjet, men vi synes det fungerer rigtig godt visuelt - er I enige?

Bevæger vi os en kende længere ned ad ærmet, ser vi en af de mere prominente detaljer. For enden af de sorte og lilla striber brydes mønstret af en tyk, vaskeægte Arsenal-rød stribe, så man ikke er i tvivl om hvilken del af London du støtter. Det skaber en elegant kontrast og måske det også gør det lettere at spotte sine medspillere ud af øjenkrogen.

På brystet er der vanen tro blevet plads til Arsenals sponsor, Fly Emirates, der har stået bag klubben siden 2006. Aftalen med Dubai-flyselskabet var den største af sin slags tilbage i 2004 og anslås at indbringe klubben godt 100 millioner pund, men det har som bekendt også købt rettet til klubbens stadionnavn - Emirates Stadium.

I stil med Nikes andre trøjer er der naturligvis også blevet plads til det velkendte "Authentic" badge. I kampen mod kopivarer har man valgt at placere det lille mærke på de ægte, originale trøjer og det kvalitetsstempler dermed også trøjen, der er produceret i vanlig, høj kvalitet.

For blot at cementere den fornemme kvalitet af trøjen, er den produceret i Nikes DriFit-materiale, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen, så den holdes tør under kampen. Det gør naturligvis også trøjen ganske behagelig at have på når man den på i det private, så heller ikke der falder den uden for kategori.

Du kan allerede nu forudbestille det nye udebanesæt her, med forventet levering i slutningen af juli - fra kun 449 ,-

Hvad siger du til det nye udebanesæt? Falder det i god jord? Vi kunne godt tænke os at høre fra Arsenal-fans såvel som objektive fodboldinteresserede hvad I synes om de nye farver til London-klubben? Del din mening med os lige nedenunder i kommentarfeltet.