I forbindelse med EM har Sells lavet en ny opdatering til deres ekstremt populære Wrap-handske - nemlig Competition Wrap 2012. Handsken tager udgangspunkt i Wrap Elite-handskerne, og vi tager et nærmere kig på den i dag. Samtidig kan du også se vores interview med WBA-keeper Ben Foster, der snakker Wrap Elite Aqua med os.

Sells Competition Wrap 2012 er lavet med fokus på at give målmænd så optimal end handske som muligt, og der er derfor ikke gået på kompromis med kvaliteten af materialerne.

Handsken bygger videre på Wrap-konceptet, som er blevet gjort ekstremt populært af bl.a. Sells Wrap Elite Aqua-handsken. Competition Wrap er blevet udviklet i tæt samarbejde med mange af Sells' topmålmænd, hvor meget af deres feedback er blevet noteret.

I forhold til de andre Wrap-handsker i Sells' nuværende kollektion har Competition Wrap også fået et ansigtsløft - især springer farverne fra de to EM-lande, Polen og Ukraine, i øjnene, hvilket markerer sommerens EM-stemning. Under EM-slutrunden har man kunne se handsken på bl.a. Anders Lindegaard og Robert Green fra England.

Competition Wrap er lavet med en helt ny latex, nemlig den tyske Adhesion Touch. Denne latex er blandt de bedste på markedet, og det giver et exceptionelt greb i bolden - og da man har brugt sin viden fra Wrap Elite Aqua, griber latexen glimrende i både vådt og tørt vejr.

Ser man på selve pasformen er handsken lavet med det såkaldte rollfinger cut, der omslutter fingrene og giver optimal boldkontakt og et sikkert fit. Tommelfingeren er endvidere lavet med en et lille snit, således at fingeren opnår maksimal fleksibilitet.

Handskens lukning er lavet af neopren, som både holder sin elasticitet bedre end andre materialer, samtidig med at det yder god støtte til håndleddene.

For at sætte en tyk streg under, at der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten, har Sells valgt at benytte det innovative Outlast-materiale i baghånden. Dette materiale bruges af NASA til temperaturregulering, og på den måde holdes din hånd altid i en optimal temperatur.

Competition Wrap er en avanceret handske - men den er ikke kommet ud af det blå. Competition Wrap er lavet på baggrund af Sells Wrap Elite Aqua, som har været meget benyttet i Premier League.

Her står blandt andet Ben Foster med handsken - og ham var vi så heldige at få en snak med, da vi besøgte Sells i London. Du kan se interviewet her, hvor Ben Foster fortæller om sine oplevelser med handsken, hvad han godt kan lide ved den samt lidt om sin bedste redning som målmand.

Wrap Elite-serien har også vundet indpas uden for England, og her står Håkon Opdal og Kenneth Stenild fra SønderjyskE, David Ousted og Peter Friis Jensen fra Randers FC samt Jesper Christiansen fra OB samt Kevin Stuhr-Ellegaard fra Elfsborg med handskerne.

Sells har med deres Competition Wrap sat barren højt for hvad målmandshandsker kan. Har du nogensinde spillet i en Sells-handske - og er du lige som Ben Foster glad for mærket? Giv os meget gerne dine tanker om både den nye handske samt Ben Foster-interviewet lige herunder.