Vi har talt med Sells-målmand Ben Foster, som til daglig spiller i West Bromwich Albion i Premier League. Her har haft en rigtig god sæson i sine Sells Wrap Elite Aqua, og vi har taget en snak med den store keeper.

Vi var i London og snakke med et par af Sells' prominente keepere fra den bedste engelske række, og i denne weekend er turen kommet til Ben Foster. Den store, engelske målmand har været igennem sit antal klubber, og spillet i både Stoke, Watford, Manchester United, Birmingham og nu West Bromwich Albion.

I al den tid har han stået i sine trofaste Sells målmandshandsker, og dem får Jakob en snak med Foster om. Hvad Ben Foster specifikt har at fortælle om sine Wrap Elite-handsker, kan du høre mere om i weekenden - og indtil videre kan du se vores korte teaser for, hvad afsnittet byder på.

Hvad synes du om Ben Foster som målmand og hans valg af handsker? Var det en skam at han forlod United, eller var det et godt valg i forbindelse med at få mere spilletid? Del meget gerne din kommentar med os under billedet.