Puma King Top DI har altid været en favorit hos mange af de største spillere. Ikke blot har den siddet på fødderne af Diego Maradona, Johan Cruyff og Pélé, men i nu til dags har den også siddet på fødderne af blandt andre Mikel Arteta og Phil Jones. Nu får vi den så i en ny, fræk farvevariant, som helt sikkert vil gå rent ind hos Puma-fans.

Den ikoniske støvle har altid været betragtet som en af de bedste heritage-støvler på markedet og med en uovertruffen komfort er det ikke svært at forstå hvorfor - støvlen indeholder alt det nødvendige, men så heller ikke mere. If it ain't broken, don't fix it og det har de heller ikke gjort - eneste ændring er den elegante røde farve.

Overdelen er naturligvis lavet i den højeste kvalitet af kængurulæder, der kan opdrives, hvilket betyder at læderet hurtigt former sig efter fodens form. Læderet har ikke længere den sorte farve som Puma King-fans har været vant til, men har nu fået en lækker, rød finish.

Puma har givet den klassiske støvle noget af en overhæling i forhold til det sort/hvide look, der har været så kendetegnende for Pumas ældste støvle. De har dog ikke gået på kompromis med støvlens andre varemærker.

Under støvlen sidder det velkendte FG-knopsystem, baseret på koniske knopper, der ikke blot sikrer en super komfort med sin super vægtfordeling og stabilitet også faciliterer vendinger på banen.

Det populære knopsystem fungerer faktisk så godt, at Powercat-stjerner som Cesc Fabregas og Nigel de Jong har fået specialfremstillet deres støvler med det knopsystem, man finder på Pumas moderne fortolkninger af King Top - nemlig King Finale og Finale SL.

Den lækre overdel i kængurulæder former sig hurtigt efter fodens form og du opnår hurtigt en exceptionel komfort. Foruden komforten har kængurulæderoverdelen også den fordel, at du garanteres et enormt lækkert touch på bolden, så du hurtigt kan få kontrol og tid til at overveje dit næste træk.

Puma har ikke følt sig fristet til at ændre på den udødelige King Top DI, og den vindende formular har været den mest sælgende Puma-støvle nogensinde - den har også en del år på bagen, den første Puma King fandt vej til banerne i 1948. Interessant nok er det heller ikke første gang, vi ser King Top DI i Rød/Hvid - bl.a. marokkaneren Mustapha Hadji spillede i modellen tilbage i 1998 under VM.

Hadji var vild med farven - men lyder det som noget for dig? Så er du heldig, for du kan allerede nu bestille støvlen her - til kun 799,-

Hvis du tidligere har spillet i Puma King kan du med garanti stå inde for kvaliteten af den elegante støvle. Nu har du så chancen for at score dig et par klassiske støvler i en ultralækker farvevariant, så om du savner en super allround støvle, eller en pivfræk træningsstøvle, så er det måske lige noget for dig. Hvad siger du til den nye Puma King Top DI? Skal du have dig et par?