Den franske fodboldekvilibrist, Samir Nasri, har lige siden optakten til den nye Predator fra Adidas, været fast mand i den enormt populære Predar LZ. Nu er Manchester City-spilleren sidenhen skiftet tilbage til de F50 Adizero vi før har set ham spille i - Hvorfor? Det ved vi ikke, men vi synes i hvert fald, at det er meget kuriøst at en så prominent LZ-mand skifter midt under en så vigtig slutrunde.

Da Adidas tilbage i april, begyndte med deres spændende lancering af den nyeste inkarnation af den altid populære Predator-støvle, var franske Samir Nasri en af hovedpersonerne. Inden offentliggørelsen af Predator LZ, spillede Nasri i den whiteoutede støvle, der hver uge fik highlightet én af de fem Lethal Zones, som et led i lanceringen. Forinden den nye Predator LZ, spillede Nasri i Adidas' speed-kollektion F50 Adizero og var også dér en af frontfigurerne for siloen.

Da det franske landshold så bevægede sig mod slutrunden, var det da også alles klare forventing af den lille tekniker ville fortsætte i Adidas' nye kontrolstøvle. Sådan skulle det også gå i de første to gruppekampe mod henholdsvis England og Ukraine, hvor det blandt flere flotte aktioner, resulterede i et mål fra Nasris fod. Vi ser i hvert fald ikke umiddelbart nogen grund til at skifte de målgivende støvler ud, men til Frankrigs træning op til den sidste gruppekamp mod Ukraine fik vi allerede der nye om det spændende støvleskift.

Og ganske rigtigt, til kampen mod Sverige var skiftet fuldent - Samir Nasri var tilbage i Adidas letvægtsstøvle F50 Adizero. Om skiftet vil vare ved, vil tiden vise, da støvlen ikke ligefrem fik en drømmedebut i en fornærmende ringe præstations af de franske kvartfinalister, der tabte 2-0 til svenskerne.

Det er endnu for tidligt at spå i, om skiftet varer ved, men det er helt sikkert at vi holder øje med den vævre playmakers støvlevalg fremover. Hvad siger du til støvleskiftet? Hvilken havde du valgt hvis det var dig, der stod med valget? Sig frem i kommentarfeltet nedenunder.