I midtugens støvlespots tager vi et kig på de kampe fra EM, der ikke nåede at komme med i mandags. Du kan se frem til blackouts, custom støvler, gamle støvler og et par spots fra fødderne af de giftigste herrer til slutrunden - og deres trænere. Kig med og giv dit os dit besyv i kommentarfeltet nederst.

Jakub Blaszczykowski (Polen) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Der var lagt op til et rivalopgør af dimensioner, da Polen mødte Rusland i tirsdags. Polakkerne kom bagud på mål russernes topscorer Dzagoev, men midt i anden halvleg tog den polske kaptajn sagen i egen hånd, da han på et flot kontrastød trak ind i banen og bragede den ind bag den russiske keeper. Det så meget eksplosivt ud og det skyldes måske "Kubas" Vapor VIII, som sad på fødderne af Dortmund-stjernen.

Anyukov (Rusland) - Nike Tiempo Legend IV Blackout Der var flere gode spots fra Polen-Rusland og ét af dem sad på fødderne af russernes højreback. Han havde nemlig blackoutet sine støvler med stor succes og dertil havde han pillet Nike-swooshen af på siden, for at give sine støvler et meget stealthy look.

Marcin Wasilewski (Polen) - Puma Evospeed 1 Hvid/Rød/Blå I det polske forsvar, løber en uhyre målfarlig herre rundt. Det lyder underligt, men i 123 optrædender for Anderlecht, har han scoret 20 mål - hvilket ca. er et mål i hver 6. kamp. En meget imponerende statistik for en defensiv spiller, men hans lette Evospeed 1 er i hvert fald ikke en hindring for ham når ham rykker frem af banen, som i øvrigt står rigtig skarpt til det polske sæt.

Rasmus Elm (Sverige) - Puma Evospeed 1 Hvid/Rød/Blå På den svenske midtbane løber AZ Alkmaars stortalent rundt i de nye Evospeed 1 i K-Skind, som er blevet enormt populære siden de blev lanceret. Han kunne desværre ikke holde Ukraine fra fadet, der løb med sejren i svenskernes første kamp til slutrunden. Kan de rejse sig og kvalificere sig fra gruppen?

Andryi Shevchenko (Ukraine) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort Manden der frarøvede svenskerne sejren var den aldrende angriber fra Dynamo Kyiv, og Sheva var trukket i et par Legend IV i Clash-farven. Ibrahimovic havde ellers bragt sit hold foran, men med 2 hovedstødsmål vendte den tidligere Milan og Chelsea-angriber kampen fuldstændig. En sjov statistik viser, at Shevchenko blot rørte bolden i sammenlagt 15 sekunder i hele kampen - men sikke nogle sekunder.

Tomas Hübschman (Tjekkiet) - Adidas Predator Absolute DB Hvid/Sort Det er ikke altid vi kan bringe et så godt spot som dette, men i Tjekkiets kamp mod Grækenland spottede vi et par Predators fra 2007 på fødderne af den tjekkiske midtbanespiller. I Beckham-udgaven mindes Unisports egen Jakob denne støvle med glædeståre i øjenkrogen - og måske fordi støvlen var så god, har Hübschmann valgt at holde fast i den.

Samir Nasri (Frankrig) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Da Frankrig stødte ind i England i mandags var den på forhånd udnævnt til at blive en af EMs højdepunkter, men kampen udviklede sig aldrig til at blive det helt store. Vi blev dog ikke snydt for mål, og ét af dem satte Manchester Citys franskmand ind med et giftigt hug uden for feltet. Måske han benyttede sit Sweet Spot på sine Predator LZ?

Steven Gerrard (England) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Nasri udlignede Englands føring med sit mål. Tidligere i kampen var det engelske mål kommet efter et hovedstød fra endnu en Manchester City-spiller, nemlig Joleon Lescott. Han kunne heade et perfekt indlæg ind fra Steven Gerrard, der optrådte i sine Predator LZ. Han havde sikkert gavn af sit Drive-element, da han serverede sin assist for Lescott.

Scott Parker (England) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Midtbaneslideren, der til daglig slår sine folder i Tottenham Hotspurs, er i anledning af årets slutrunde blevet lokket over i den nye Laser IV i Hvid/Grøn. Parker, der ellers har ry for at være meget old-school i sit støvlevalgt og derfor oftest vælger sorte støvler, var derfor en glædelig overraskelse for vores støvlespottere - de står nemlig knivskarpe til det engelske sæt.

Alex-Oxlade Chamberlain (England) - Nike CTR360 Maestri Clash Hvid/Blå Den nye engelske landstræner, Roy Hodgson, favoriserede den unge Arsenal-winger i startopstillingen mod Frankrig og Chamberlain blev dermed den yngste englænder, der nogensinde har deltaget i en slutrunde. Han spillede i sine betroede CTR360 i Clash-farven, og han har sikkert en lys fremtid foran sig i de støvler.

James Milner (England) - Nike CTR360 Maestri Clash Hvid/Blå Den hårdt arbejdende Manchester City-spiller havde ikke så meget held i støvlerne, da han foran et tomt mål sparkede læderet ved siden af. Ikke alt for heldigt, når den engelske trup bugner af sultne spillere, der gerne vil bevise deres værd. Milner var igen at finde i sine Maestri og stor afbrænder til trods, ser hvide støvler til et hvidt sæt rigtig godt ud på banen.

Mario Gomez (Tyskland) - Puma Evospeed 1 Hvid/Rød/Blå Han bliver ved og ved og ved. Det virker ikke til, at Super-Mario kan ramme ved siden af målet når han har bolden for fødderne. Med to kasser mod Holland, den ene flottere end den anden, har han dermed scoret 3 mål i sine Evospeed til EM og har dermed slået fast hvorfor han er frontfigur for Pumas speed-silo.

Bastian Schweinsteiger (Tyskland) - Adidas Adipure III Hvid/Sort/Rød Basti var blot 1 af 7 Bayern München-spillere på det tyske hold (kan du nævne resten?) og han var manden bag assisterne i 2-1-sejren. Schweinsteiger har endnu til gode at skifte over i den nye 11Pro, for hvilken han er frontfigur, og som det kan ses på billedet er det ved at være oppe over, da der ikke er meget støvle over Schweinis gamle AdiPURE III, som han spiller i nu.

Joachim Löew (Tyskland) - Adidas Adipure 11Pro Custom Hvid/Sort/Rød Det sidste spot fra den tyske lejr kommer fra tirsdagens træning, hvor også den tyske træner deltog. Oftest stiller trænerne sig tilfredse med et par almindelige off the rack støvler, men ikke Löew, som her viser sig frem som støvle-feinschmecker, iført et par 11Pro med AdiPURE IV-knopsystem.

Nicklas Bendter (Danmark) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Rød/Hvid Den danske spydspids headede håb ind i de danske stuer, da han først reducerede og siden udlignede den 2-0-føring, Pepe og Helder Postiga havde givet portugiserne. Kombineret med en flot indsats af den stærke angriber har han gjort sig mere end fortjent til en plads i vores støvlespots i sine Vapor VIII Clash - Hvad siger I til Bendtners indsats?

Silvestre Varela (Portugal) - Puma Evospeed 1 Hvid/Rød/Blå Øv øv øv. Big Nick's mål blev hurtigt glemt, da den portugisiske indskifter med få minutter igen bragte sit hold foran med 3-2, på et nær umuligt spark. Men en helkikser på første forsøg var der ikke megen plads til fejl, da han i sine Evospeed 1 drejede læderet forbi Simon Poulsen og ind bag Stephan Andersen. Ærgeligt, men vi rejser os - I hørte det her først.

Vi nåede vidt og bredt i midtugens støvlespots, men formåede stadig at holde os i Polen og Ukraine. Hvilket spot var det mest overraskende efter din mening? Tror du Danmark kan rejse sig mod Tyskland? Og slutteligt, tror du så Morten Olsen har et par custem Tiempo Legend i skabet? Del din mening og overbevisning med os i kommentarfeltet nedenunder.