Nike Strike halsedissen | Alt du skal vide om den

28.11.2017

Skrevet af Mathias

Noget unikt er landet på Unisports hovedkontor for et par dage siden. Et tidligt sample af næste sæsons Nike Strike halsedisse, aka. ‘Bane masken’, som giver os et kig ind i fremtiden af Nike træningsgear.

Du har måske allerede set vores værter Joltter og JayMike bruge dem på deres private Instagram kanaler, men i hvert fald har Nike sendt os disse meget tidlige samples af en ‘snood’, som de lancerer i efteråret 2018. Denne allerede rimelig vilde alpha-version giver os et godt indtryk af hvordan det færdige produkt kommer til at se ud og de første indtryk er rigtig, rigtig gode. Rent ud sagt, så er den her allerede langt bedre end nogen som helst andet alternativ til fodbold og hvilken som helst anden udendørstræning for den sags skyld.

Jeg tror ikke jeg behøver fortælle jer præcis hvor stort et firma Nike er blevet. De dækker helt utrolig mange aspekter af sport og bruger deres store innovations-afdeling til at udvikle ikke kun deres fodboldstøvler, men også alt andet gear en fodboldspiller kan bruge til at maksimere sin performance. Nu bevæger de sig videre til et stykke udstyr, som ikke kun er meget almindeligt, men også højt elsket og ikke lige så godt som det kunne være.

Fortsættes herunder.

Unisport ligger som bekendt i Danmark og vi har det køligere i vejret end de fleste lande under vintermånederne. Der er mange måder dette kan have en stor indflydelse på dine træningspas og din udvikling som spiller. Groft sagt, så er det bedste scenarie, at kulden føles ubehagelig om halsen, hvilket gør du mister lidt fokus fra træningen og du spiller dårligere. Det værste der kan ske er du bliver forkølet og derfor ikke kan spille fodbold i op mod en uge.

Hvis du virkelig vil skubbe din fodboldkarriere fremad, så går det ikke at misse træninger, fordi du kunne ende med at blive syg. Her holder Nike Strike Snood din hals varm, men den har selvfølgelig også andre kvaliteter, som andre traditionelle halsvarmere ikke kan leve op til.

Først og fremmest, så er er Nikes Strike Snood lavet af et neopren materiale, der transporterer sved væk fra din krop. De halsrør, som de fleste fodboldspillere bruger lige nu er egentlig lavet til skisport og deres fokus er udelukkende på at holde varmen inde. Selvom at stå på ski er hårdt arbejde, så sveder man trods alt mere (forhåbentlig) under en fodboldtræning og derfor skal din snood kunne komme af med sveden, så det ikke bliver kølet ned og bare får dig til at blive endnu koldere.

På samme måde som sved køler dit halsområde ned, så gør din ånde det samme. Vi ved alle hvor fristende det er, når man har en halsedisse på, at trække den op over munden, fordi ens næse føles som om den er ved at falde af. Det føles rigtig rart i starten, men så snart din ånde gør halsedissen våd, så fortryder man det med det samme.

Denne nye Nike Strike Snood har et anderledes materiale omkring munden, hvor der er blevet lavet små huller, som du kan trække vejret igennem. Man kunne godt være bange for det gjorde det besværligt at trække vejret, men lidt overraskende, så kan man ikke mærke det overhoved, når man har den trukket op.

Du kan ikke købe denne Nike halsedisse før 2018, men du kan allerede nu tage et kig på alt det andet gear fra Nike Strike serien her.

Læs videre herunder.

Når fokus er på at skabe det idéele fodboldprodukt, så skal man gå op i hver eneste detalje. Man kan i den grad mærke det ekstra arbejde der er blevet lagt i den nye Nike Strike Snood, selvom det her kun er en tidlig sample version. Et godt eksempel på dette er halsedissens facon og den måde den bevæger sig op over ørerne. Under normale omstændigheder ville en almindelig halsedisse begynde at glide ned, men på denne holder små stykker materiale ved ørene og pasformen den oppe.

Som du også kan se på billederne i denne blog, så har Joltter allerede testet dette nye stykke træningsgear fra Nike. Et godt stykke indsigt fra hans træningspas med Nike Strike Snood, var at selvom det ser møgblæret ud, så behøver man ikke have den trukket op hele tiden. Den nye Nike halsedisse føles lige så behagelig, når den er trukket ned under hagen, som den gør trukket helt op. Så i tilfælde af du ikke har lyst til at ligne en Batman skurk eller stadig gerne vil kunne færdes på Nørrebro, så kan man godt.

Uendelige muligheder, høj performance og alt i alt et produkt som er helt uden sidestykke på fodboldmarkedet. Vi kan godt forstå, hvis du gerne allerede vil have fingrene i sådan en her, men du bliver altså nødt til at vente til efteråret 2018. Nike venter stadig på sidste feedback fra Eden Hazard, Joltter og Cristiano Ronaldo, så de kan få de sidste detaljer på plads. Du må bare lave et bookmark på denne blog post, så du husker den til næste år.

Du kan ikke købe denne Nike halsedisse før 2018, men du kan allerede nu tage et kig på alt det andet gear fra Nike Strike serien her.