Det er blevet fredag og det betyder, at vi står klar med et nyt Fredagstilbud til vores kære brugere. I denne uge har vi ladet os inspirere af den nært forestående EM-slutrunde, der sparkes igang i aften i Polen og Ukraine. Du kan nemlig erhverve dig en retro Hummel landsholdsholdstrøje fra '82/'83 for blot 299 kr. - du sparer hele 33%.

Du skal slå til nu, for fredagstilbudet slutter i aften kl. 24, så hvis du skal nå at sikre dig en gunstig besparelse, så er det med at komme til tasterne. Den legendariske trøje har siddet på skuldrene af nogle af de største danske landsholdsspillere nogensinde - herunder Morten Olsen og Allan Simonsen.

Du kan købe trøjen her - Men skynd dig, for indtil kl. 24 i aften kan den købes med 33% besparelse, til blot 199 kr.

Allan Simonsen selv, scorede blandt andet i kvalifikationen til EM '84 sejrsmålet mod det engelske landshold, på et pakket Wembley med godt 100.000 tilskuere som vidne. Så hvis du ønsker en trøje med lidt historie på bagen, er dette trøjen for dig - og så er det desuden ikke nogen dårlig måde at vise sin støtte til landsholdet under slutrunden i. Så går du og mangler det sidste skub for at komme i total EM-stemning, er dette måske noget for dig. Husk, at du kan spare hele 33% og anskaffe dig trøjen til spotpris, for kun 199 kr. hvis du slår til inden klokken 24 i aften - så er du i hvert fald klar til at vise hvem du holder med til EM i år.

Trøjen, den finder du her - og resten af fredagen kan den erhverves for 199 kr., du sparer 33%.

Danmark fik kvalificeret sig til EM '84 i Frankrig og nåede helt til semi-finalen - tror du Danmark kan gentage successen til årets slutrunde? Hvordan viser du din support til det danske landshold under årets slutrunde - Har du købt en retrotrøje, en landsholdstrøje, eller du taget helt til Polen og Ukraine med Dannebrog i ansiget? Lad os høre hvordan du hepper på dit hold under slutrunden og hvad du synes om retrotrøjen fra 82/83, så smid en kommentar nedenunder.