I Italien i Montebelluna, hvor Nike har deres støvlefabrik. Her bliver der lavet støvler til de professionelle spillere af Nikes dygtige skomagere, som personaliserer hver enkelt støvle til de enkelte spillere. Nike har lavet en lille video fra fabrikken, hvor du kan se og høre om hvordan den nye Clash-kollektion bliver klargjort.

Med EM 2012 lige om hjørnet er Nike begyndt at sende deres nye Clash-støvler ud til deres store stjerner som Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Fränck Ribery og Andres Iniesta - og nu kan du få et eksklusivt indblik i hvad der sker, når støvlerne bliver forberedt.

Samtidig får vi at høre fra Nikes specialist Andy Caine, som fortæller lidt om tankegangen bag Clash-kollektionen og de forskellige farvekombinationer.

I Montebelluna-fabrikken kan du bl.a. se mange af de fodlæste, som stjernernes støvler formes efter. Støvlerne formes præcis efter disse læste, så de passer perfekt til spillernes fødder, hvorefter støvlerne samles ved håndkraft.

Hvad siger du til dette indblik i Nikes personaliseringsfabrik i Italien, og hvor langt ville du gå for at få din egen hylde med din personaliserede læst i Montebelluna? Del gerne din kommentar i boksen herunder.