Adidas fortsætter den rivende udvikling af deres populære Predator-kollektion og oven på den nye LZ, kommer nu den lettere udgave af van Persies favoritstøvle - Byd velkommen til Adidas Predator LZ SL, der vejer imponerende 205 g.

Da Adidas offentliggjorde den seneste inkarnation af den evigt populære Predator-kollektion, var der mange trofaste fans der så meget skeptisk på den nye HybridTouch, mikrofiberoverdel, da der for første gang var valgt en syntetisk overdel, frem for en klassisk læderoverdel. Til forskel for den almindelige Predator LZ, har man valgt, at erstatte HybridTouch overdelen, med en Adizero-inspireret SprintSkin-overdel, der er blevet udstyret med de 5 dødbringende zoner.

For at holde vægten på et minimum, har Adidas valgt en ultra-letvægt indlægssål, der med sin beskedne vægt sørger for at LZ SL holder sig 20 gram lettere end den almindelige Predator LZ. Der følger naturligvis et par komfort indlægssåler med, skulle disse være at foretrække.

På indersiden finder man Pass-elementet, der skal stabilisere dine afleveringer over korte afstande, så du aldrig kommer til at smide en bold væk igen. Skulle det alligevel ske, skulle den lave vægt give dig nok speed i fødderne til at vinde den tilbage hurtigt.

På vristen ovenover ses Drive-elementet, der tilfører dit skud nok kraft og præcision til at slå den målgivende, lange aflevering, der passerer over forsvaret. . Adidas' sweet-spot sidder på forfoden og skal sørge for at du bedre kan kontrollere skru og farten i dine skud. Kombineret med den lette vægt, er der lagt i kakkelovnen til en game-changer eller to i overtiden.

Dribble-zonen på ydersiden, står i klar kontrast til det sorte underlag og vil med sikkerhed få forsvaret til at ryste i bukserne, når du kommer driblende i topfart imod dem.

På det yderste af vristen sidder First Touch-zonen, der skal sikre dig den giftige førsteberøring, der med ét sætter din direkte oppasser. I sin fremtrædende neon-gule farve, vil man med sikkerhed fornemme den ud af øjenkrogen.

På undersiden af støvlen har man holdt fast i den i forvejen lette SprintFrame, der udstyret med triangulære knopper, sikrer det optimale greb i banen og vægtfordeling, der stabiliserer støvlen og forbedrer komforten.

Adidas har selvfølgelig også lavet plads til deres miCoach-chip, der måler dine data fra kamp og træning - Måske du kan overgå dig selv i dette lette rovdyr?

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ SL her, med en forventet levering i slutningen af juni - til 2380,-

Sidste år så vi Adipower Predator Kinetic SL og i år er vi blevet præsenteret med den 6 gram lettere, Predator LZ SL. Adidas forstætter altså med at nedsætte vægten på deres støvlekollektioner - Er det noget du bifalder eller ser knapt så tilfredsstillende på? Vi kunne godt tænke os at høre hvad du går med af tanker, om den nye Predator LZ SL - Er du vild med den, eller foretrækker du en støvle med lidt mere gods i? Kommentarfeltet er lige nedenunder, så del løs af dine meninger.