Over sommeren kører den populære Laudrup & Høgh Street-turnering, hvor Laudrup & Høgh-crewet kører rundt til en masse forskellige byer i Danmark og sætter en streetfodboldturnering op. Vi er med, og lavede et afsnit da det hele startede i Næstved d. 17 maj.

Laudrup & Høgh Street er i fuld gang, og faktisk ligger næste event allerede i denne weekend i Aabenraa - husk at du stadig kan nå at tilmelde dig turneringen lige her. Vil du gerne se, hvordan dagen forløb i Næstved, kan du se med her.

I Næstved stod den nemlig på en rigtig god fodbolddag med masser af flot spil på det store streetfodboldområde, hvor det også både var muligt at spille fodtennis, 1-mod-1 eller udfordre sig selv på Unisports egen driblebane.

Vi havde også taget Unisport-bussen med, som fungerede som hang-out sted. Her var der sat Playstations op med FIFA12, der var sækkestole til at slappe af i, og der blev også solgt lidt forfriskninger. Bussen kommer naturligvis også forbi Aabenraa, så kig forbi hvis du er i området.

På turen til Næstved havde vi allieret os med vores kameramand, som samlede en masse indtryk fra dagen - bl.a. en kommentar fra en af mændene bag Laudrup & Høgh Street, Brian Laudrup.

Var du med i Næstved, eller skal du med til et af de andre stævner? Fortæl os meget gerne om dine oplevelser i kommentarsporet herunder nyheden.