Den franske hovedstadsklub, Paris Saint Germain, har nu ikke blot store stjerner og økonomiske rådemidler, men også en ny, flot hjemmebanetrøje klar til den nye sæson. Trøjen, der ved første øjekast tager sig godt ud, gemmer på alverdens teknologi - Så læs med her og giv os din mening om trøjen.

Den nye sæsons trøje er overvejende blå, og det er ikke nogen tilfældighed.

Nike har gjort det igen. De har gjort trøjen endnu bedre teknologisk, men hvordan?

115 millioner genbrugsflasker har Nike brugt på produktion af trøjer siden 2010, og det her er en af dem.

Paris Saint Germain, der i sidste sæson måtte se sig slået i kampen om det franske mesterskab, af Montpellier, skal forsøge at tage revanche når den nye sæson går igang - og det gør de i en helt nye trøje. En trøje, der fejrer og hylder den ikoniske klubs logo, der i så mange år har været symboliseret med klubben og dens fans.

Trøjen, som i modsætning til sidste års trøje er produceret i en overvejende blå farve, kommer til at gå fantastisk i spænd med sættets dertilhørende shorts og sokker, der ligeledes er i samme farve. Det kommer til at give spillernes silhouet en flot balance og elegance.

Som mange af vores skarpe brugere allerede ved, kombinerer Nike deres teknologiske kunnen, med deres miljøvenlige tankesæt. I år er ingen undtagelse, da trøjerne er produceret i et polyester, som udvindes af genbrugsflasker. Det gør dette års trøje til Nikes mest miljøvenlige nogensinde.

Polyester-produktionen har Nike også forbedret og man sparer nu 30% mere energi sammenlignet med produktionen af almindelig polyester. Derudover kan de amerikanske giganter prale af at have brugt op imod 115 millioner genbrugsflasker siden 2010 - nogen der sagde genbrug?

Al den miljøvenlighed har ikke gjort, at der blevet gået på kompromis med trøjens kvalitet og teknologi, som ligeledes er blevet forbedret. Trøjen er blevet intet mindre en 23% lettere og 20% stærkere - ikke dårligt, Nike. Trøjen er produceret med Nikes velkendte Dri-Fit, som holder sved væk fra kroppen og holder komforten i top når der dyrkes motion.

De rød/hvide striber, der løber ned ad trøjen er en glimrende kontrast til den blå farve. Den lille detalje er også med til at minde andre klubber om at Paris er hovedstadsklubben i franske Ligue 1.

Er du PSG-fan, eller er trøjen bare lige dig, kan du forudbestille trøjen og det fulde sæt her - Prisen starter ved beskedne 549,-.

Den nye PSG-trøje stråler af elegance, og på klubbens holdkort findes også spillere som Javier Pastore og Jeremy Menez. Glæder du dig til at se klubbens stjerner i den nye trøje, og tror du måske, der er flere stjerner på kortet efter sommerens transfervindue? Vi vil gerne høre hvad du synes og tror, så giv dit besyv med om trøjen og transfers i kommentarfeltet lige nedenunder.