Oven på lanceringen af Real Madrids hjemmebanetrøje til den nye sæson, er kongeklubben nu klar med afsløringen af deres nye udebanetrøje.

De nye Galacticos vandt mesterskabet hjem til den spanske hovedstad efter et par år i Barcelonas skygge. Hjemmebanetrøjen som vi tidligere har præsenteret, udgør dermed den ene halvdel af det sæt madrilenerne skal bære under deres titelforsvar.

Trøjen er lavet i en dyb lilla farve, som i det rigtige lys kan fremstå kulsort. Farvekombination stemmer overens med Real Madrids tidligere udebanesæt, som altid laves i helt sort eller helt lilla - Tænk Kelme 96/97. Detaljerne på trøjen er blevet produceret i skærende kontrast med den mørke farve, i en livlig, neongrøn farve.

Madrid-klubben har holdt fast i sin sponsor, Bwin, som i modsætning til de andre detaljer på trøjen, er lavet i en hvid farve.

Da det er Los Blancos' 110-års jubilæum i år, er der på højre ærme blevet plads til et broderilogo, der hylder den flotte milepæl med teksten "110 AÑOS - 1902-1912".

På brystet af trøjen ses Adidas-logoet med de 3 berømte striber, som har været trøjesponsor for Real Madrid siden 1998, hvor de tog over for Kelme. Modsat Adidas ses det velkendte logo, med kongekronen klubben fik tildelt af den spanske konge Alonso XIII i 1920.

Trøjen er produceret i det lækre Clima Cool-materiale, som sikrer optimal svedtransport og komfort, hvilket gør den lige så brugbar på fodboldbanen, som hjemme i privaten.

Tjek de nye Real-trøjer ud her og bestil dit eksemplar - Kun 549,-

Real Madrid har nu offentligtgjort deres hjemme -og udebanesæt, som de skal forsvare det spanske mesterskab i. Du har set dem begge, men hvilken syntes du bedst om? Eller måske skal du have dem begge to? Lad os høre hvad du synes - smid en kommentar nedenunder.