Som det efterhånden hedder sig, lancerer Adidas gerne en komplet blackoutet model af deres støvler i løbet af deres levetid. Nu er tiden også kommet for den nuværende Adizero til at få en sådan, og den kan vi løfte sløret for i dag.

Den nye Adizero kommer nemlig i en fræk Sort farvevariant, som med sin enkelthed og yderst afdæmpede farvelvalg faktisk skiller sig en del ud på dagens farverige støvlemarked. Den blackoutede Adizero er netop landet på lager, klar til hurtig levering.

Støvlen kommer i et blødt og lækkert Goleo-læder, som er et kalvelæder med lidt grovere fibre end man ser i kængurulæder. Det er dog stadig ganske lækkert, og er i modsætning til Taurus-læder ikke overfladebehandlet lige så meget - dette giver et ru og lækker læderoverdel.

Adizeroen er lavet med Adidas Sprintweb, som er det skelet, støvlen er bygget over. Det sørger for at holde overdelen stabil, og giver din fod den fornødne støtte, hvilket i sidste ende øger komforten. Normalt er Sprintwebbet farvet, men på den stealthy blackout-model er det naturligvis også farvet helt i sort.

Nok er støvlen sort, men for at tilføje bare en lille smule genkendelighed har Adidas brugt en intens orange som accentfarve på støvlen, hvor bl.a. F50-, Adizero- og Adidas-logoerne er lavet med orange lige så vel som knopperne. En enkel, men elegant detalje, der også giver lidt liv til støvlen.

Adizero Sort er også udstyret med Adidas' Sprintframe 2.0 sål, som udover at være milimetertynd og fleksibel også gør støvlen MiCoach-kompatibel. Sprintframe 2.0 er nemlig udstyre med et lille hulrum i sålen, så der er plads til den lille, intelligente chip, der kan tracke din bevægelse på fodboldbanen.

Er du på udkig efter et par helt enkle fodboldstøvler uden så meget flash-faktor, er de nye Adizero i blackout det helt perfekte valg. De oser af klasse, og du får den samme høje kvalitet som de støvler, Messi og alle de andre stjerner benytter.

Du kan allerede bestille dine Adizero Sort her til hurtig levering - kun 1.614.

Hvad synes du om de splinternye Adizero - er de noget for dig, eller bliver det for kedeligt med en helt sort støvle? Vi hører meget gerne din kommentar i den altid levende debat under nyheden.