Mr. Brøndby hyldes | Se Brøndbys nye retrotrøje

14.11.2017

Skrevet af Frederik

Når Brøndby løber på banen til søndagens topbrag mod FC Nordsjælland, er spillerne iført en ganske særlig trøje. Nemlig en specialdesignet spilletrøje, der hylder en af legenderne i dansk fodbold og ikke mindst på Vestegnen: Kim Vilfort.

hummel er klar med brandets tredje klubtrøje i ’Share Legends’-temaet. Først blev AC Horsens-legenden Søren Jochumsen fejret, og senest var det AaBs Torben Boyes tur. Nu er hummel klar med endnu en ’Share Legends’-trøje, og denne gang er det Brøndbys Kim Vilfort, der bliver hyldet.

Vilfort nåede at spille hele 470 kampe for Brøndby og vandt imponerende syv mesterskaber med klubben. Han er manden, de kalder Mr. Brøndby, og som lægger navn til Brøndby Stadion, i hvert fald uofficielt, når fansene omtaler stadion som Vilfort Park i respekt for den gamle Brøndbykæmpe og Europamester.

Fortsættes nedenfor.

Selve trøjen er designet i et retro-look. Den tager det bedste fra 80’erne og 90’ernes klassiske fodboldtrøjer og kombinerer det med en moderne spilletrøje anno 2017. Således mødes den tid, hvor Vilfort selv var aktiv, med nutidens fodbold, mens hans navn og hans meritter er broderet ind i stoffet lige under klublogoet på brystet af trøjen. Når vi nu er i det sentimentale og nostalgiske hjørne, er trøjen også skabt med henblik på, at nutidens spillere kan blive inspireret af Brøndbys historie, når de på søndag løber ind på banen med en klublegende på brystet – klar til at fortsætte kampen for klubbens første mesterskab i 13 år. Trøjen er i sandhed en lækkerbisken for alle Brøndby-fans, og selv om du ikke er tilhænger af Vestegnens helte, er det svært ikke at blive forbløffet over denne stilrene sag.

Du kan også hylde Vilfort ved at købe din egen Kim Vilfort-trøje her hos Unisport. Men du skal ikke vente for længe – trøjen er en limited edition, hvor der kun er produceret et begrænset antal. hummel sælger således kun 470 stk. – lige så mange kampe som Kim Vilfort opnåede for Brøndby.

Få fingrene i dit eksemplar af hummels Brøndby IF Kim Vilfort-trøje lige her.