Adidas lancerede deres nye Predator LZ d. 2. maj ved et stort event i Manchester, hvor man havde samlet tre profiler fra de to Manchester-klubber; Luis Nani, Tom Cleverley og Edin Dzeko. Tidligere har der væres mange sjove events omkring Predator-lanceringer, men denne gang toppede man alligevel de tidligere.

Til den store lancering af støvlen blev de tre Predator LZ-spillere nemlig sat på en række udfordringer, som hver skulle udnytte Lethal Zone til fulde. Den første øvelse var møntet på Pass-zonen, hvor man skulle ramme fem pentagoner, der fungerede som målskiver. Dzeko var først, men ramte kun en enkelt. Nani var nummer to, og ramte to af målene. Til sidst kom Tom Cleverley, der med tre ramte nok mål til at vinde.

Anden udfordring gik på at spillerne stod på midten af en femmandsbane og fik udfordringen at pille en høj bold ned med deres First Touch-zone og sparke den i mål på næste berøring. Cleverley lavede 4 mål, mens Nani og Dzeko hver lavede 3.

Tredje udfordring var at teste Sweet Spot, som skal give kraft. Her satte Adidas 5 spillerskiver op, som var fyldt med CO2 - og som eksploderede, når man ramte dem i brystet. Nani og Cleverley tog sig af 4 skiver hver, mens Edin Dzeko viste striker-instinktet og nappede alle 5 skiver.

Fjerde udfordring testede Drive zonen, hvor man skulle ramme en stor femkant i midten - samtidig med at spillerne fik målt deres skud. Konkurrenceelementet med fartmåleren blev for meget for Dzeko og Cleverley, og begge glemte mere eller mindre at placere bolden i midten for at få det hårdeste skud. Nani derimod hold hovedet koldt, og vandt udfordringen.

Sidste udfordring udfordrede spillernes dribblefærdigheder. Normalt er der sat en keglebane op, men det var ikke sjovt nok, vurderede Adidas. Derfor var banen markeret af vandstråler, som spillerne skulle uden om.

Her var Nani igen bedst, da han snævert foran Cleverley rundede “keglerne” i bedste tid. Derfor tog de to Manchester-kammerater sejren med 2 sejre hver, mens Dzeko endte med en sejr.

Med den nye Predator LZs gode indtog på markedet skal der nok blive masser af mål og højdepunkter med støvlen i fokus, men hvem af d'herrer Cleverley, Dzeko og Nani tror du kommer til at score flest mål i LZ? Del meget gerne dine tanker om støvlen, lanceringen og hvad du ellers måtte have på hjerte med os herunder.