Endnu en uge sparkes i gang, og hvilken bedre måde end at starte med Unisports Weekendens Støvlespots? I denne uge tager vi som sædvanlig et kig på weekendens mest interessant støvlespots, og i dag er der både gamle Adidas-modeller, NikeID-støvler og de obligatoriske selv-blackoutede støvler.

Emmanuel Adebayor (Tottenham Hotspur) - Adidas F50 Adizero Prime Blå/Grøn Tottenhams togolesiske angriber har til tider været længe om at skifte støvler, og kom langt om længe over i den nye Adidas F50 Adizero MiCoach i Blå/Rød - men i weekendens sejr over Blackburn var Adebayor igen at finde i sine gamle F50 Adizero Prime i Blå/Grøn. Interessant er det dog, at det lader til at Adebayor har fået en MiCoach-sål integreret på støvlen. Er det mon utilfredshed med den nye overdel, der er årsagen til Adebayors valg?

James McClean (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor VIII NikeID Blå/Hvid James McClean har fået en mindre gennembrud denne sæson, og har med mange gode præstationer imponeret. Da Vapor VIII kom på markedet, var nordireren hurtig til at skifte, og nu er han endda blevet så glad for modellen, at han har lavet sine egne, personaliserede støvler i Blå/Hvid. Red fed farvevariant, synes vi, og den bringer minder om både Vapor II og III i samme farve.

Luis Suarez - (Liverpool) - Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød Suarez har i manges øjne været Liverpools stærkeste mand i denne sæson, og i går scorede uruguayaneren et hattrick mod Norwich med et par flotte mål, bl.a. et, der nærmest blev sparket ind fra midten. Suarez optrådte som altid i sine Adizero MiCoach Blå/Rød.

Fernando Torres (Chelsea) - Nike T90 Laser IV Hvid/Sort/Orange Suarez var dog ikke alene om at score et flot hattrick denne weekend, da også Torres ville være med. Chelseas nummer 9 har haft problemer med målscoringen i sin Chelsea-tid, men på 2 kampe er det blevet til 4 mål - en ganske god høst for Torres, der stadig spiller i sine T90 Laser IV i Hvid/Sort/Orange på trods af, at der er kommet flere farvevarianter siden.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas AdiPURE III Hvid/Sort/Rød Den tyske midtbanedynamo var en af hovedansigterne for den nye AdiPURE 11pro, men Schweinsteiger har aldrig rigtig taget støvlen til sig, når det gælder i kamp - ligesom han i øvrigt heller aldrig gjorde med AdiPURE IV. I weekendens kamp mod Stuttgart spillede Schweinsteiger således stadig i sine AdiPURE III, som efterhånden har det hårdt. Bemærk scuff-marks på snuden samt tapen i hælen. Hvor længe mon de holder endnu?

David Solga (Dynamo Dresden) - Nike Mercurial Vapor VIII Sort/Mango I Dresden tog Dynamo mod St. Pauli fra Hamborg, og her var Dresden-spilleren David Solga i en hjemmeblackoutet variant af den populære Vapor VIII i Mango/Sort. Solga havde dog kun blackoutet noget af støvlen, så pløsen og snørebåndene stadig er mangofarvede. En fed detalje, som ser rigtig godt ud, synes vi - og blackoutjobbet er propert udført.

Kevin Prince Boateng (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort SG AC Milans stærke og teknisk dygtige ghaneser har længe sværget til Tiempo Legend IV Elite, men nu er Prince altså også hoppet med på Vapor VIII-bølgen og stukket poterne i den nye Mango/Sort med SG-knopper. Bemærk i øvrigt “Prince 27” på siden af støvlen.

Eljero Elia (Juventus) - Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød Der er som sådan ikke noget interessant over, at Elia spiller i sine Blå/Røde Adizero-støvler, men givet at han i den forgangne uge har tweetet et billede af sine nye Predator LZ, har han efterhånden nok lidt svært ved at vente til han må bruge støvlen fra d. 5. maj.

Marcelo Larrondo (Siena) - Nike Mercurial Vapor Superfly III Lime/Grøn/Sort I kampen mellem Milan og Siena var Larrondo trukket i sine gamle Superfly III-støvler i den Lime-grønne farve. Interessant nok er det, at Larrondo har et mixed sole knopsystem, som det Cristiano Ronaldo også brugte.

Sulley Muntari - AC Milan) - Nike CTR360 Maestri II Hvid/Gul/Sort Muntari skiftede i vinters fra Inter til AC Milan, men noget tyder på at han ikke har skiftet støvler lige siden - Muntari var nemlig stadig at finde i den gamle farvevariant af CTR360 Maestri II, den Hvid/Gule model som var en af de første af støvlen. Mon Nike har glemt at sende ham nye farver, eller er han uden kontrakt?

Yuto Nagatomo (Inter Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort SG Den lynhurtige japaner fra Inter, Yuto Nagatomo, spillede vanen tro i sine Vapor VIII med sorte snørebånd, men ganske kuriøst havde den lille, utrættelige hurtigløber valgt at spille med SG-sålen fra Vapor VII. Et interessant valg, men måske Nagatomo bedst kan lide løsningen med kun 6 SG-knopper og ingen FG-knopper?

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød Godt nok var sidste uge en skuffelse for Barcelona, hvor man røg ud af Champions League, men Lionel Messi og Co. var hurtigt oppe igen, og lammetævede Rayo Vallecano med 7-0. Messi scorede to mål, og fører nu igen topscorerlisten i La Liga - dog sammen med Ronaldo, der også har scoret 43 gange. Vi skriver det lige igen. 43 gange.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå SG Ronaldo måtte også acceptere at ryge af Champions League i midtugen, men fik også god oprejsning, da med med 3-0 over Sevilla kom snublende tæt på det første spanske mesterskab til klubben siden 2008. Ronaldo indledte scoringen i sine Vapor VIII Hvid/Blå, som han spiller sæsonen færdig i.

Hvad synes du om weekendens spots, og hvilken støvle har tiltalt dig mest? Ronaldos hvide Vapor, McCleans blå ditto eller Bastis AdiPURE III? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.