Som altid kan du slutte weekenden af med et afsnit af Unisport WebTV, og i denne omgang har vi taget et kig mod vores sydlige naboer fra Tyskland. Her har Jakob nemlig haft fat i tyske Puma kombinerede klassiker- og speedstøvle, som han fælder dom over i dagens afsnit.

Puma King Finale SL blev sat på markedet som Puma svar på de mange SL- og Elite-modeller fra Nike og Adidas, og her forsøger Rudolf Dasslers mærke at kombinere klassiske dyder som komfort og touch med lav vægt.

Det er der kommet en støvle med en supertynd overdel af kængurulæder på kun 220 gram ud af, og den kaster Jakob sig over i dagens anmeldelse for at se, om sammensmeltningen af de to områder er gået tilfredsstillende.

Puma King Finale SL er blandt andet benyttet af Arteta fra Arsenal samt Gunners-legenden Thierry Henry, der udtalte, at det var den bedste støvle han nogensinde havde spillet i.

Hvad den endelige dom lyder - og om King Finale SL også falder i Jakobs smag - kan du høre lige her eller ved at klikke dig forbi vores store WebTV-univers.

Hvad er din egen mening om King SL? Holder designet, er koncepet godt, og har du måske endda selv prøvet at spille med støvlen? Glem ikke at dele din mening med os i boksen lige herunder.