Det er i år 125 år siden at Hamburger Sportsverein blev stiftet. Det er blevet markeret med en meget stilfuld og elegant hjemmebanetrøje, som klubben skal bruge i sæsonen 2012/2013.

I den snart indeværende sæson har HSV haft det svært. Store dele af holdet blev skiftet forrige sommer, Frank Arnesen er gået igang med en stor omstrukturering og klubben har kæmpet for, at holde sig på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Til den kommende sæson har man planer om, at klubben igen skal etablere sig i toppen af tysk fodbold. Klubben vil satse på unge og talenfulde spillere der har den nødvendige sult og lyst til, at bringe "der Dino der Bundesliga" tilbage til fordums styrke.

HSV blev stiftet d. 29 september 1887, så die Rothosen fejrer altså det 125. jubilæum senere på året. Det har Adidas markeret på den nye og flotte Hamburger Sportsverein hjemmebanetrøje.

Over det klassiske HSV logo står der "1887" og "2012", mens der under logo er tre firkanter i guld, hvor der står "125".

Hele vejen op af trøjen er der imprægneret små HSV-logoer opad trøjen. En virkelig flot detalje, der viser at Adidas også gerne vil gøre meget ud af denne specielle HSV trøje.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan Heiko Westermann, Dennis Aogo og Son Heung Min tager imod den trøje de skal spille i fremover.

Hamburgers Sportsverein spiller i trøjen for første gang på lørdag kl. 15.30, når de hjemme på Imtech Arena møder Mainz 05.

Du kan allerede nu forudbestille den nye trøje - den har forventet levering i midten af maj.

Hamburger SV - Hjemmebanetrøje Børn 12/13 FORUDBESTILLING 549,-

Hvad synes du om den nye HSV hjemmebanetrøje? Tror du at klubben vender tilbage til den absolutte top af tysk fodbold?