Adidas er i gang med en innovativ og morsom lancering af deres kommende Predator LZ, som er udstyret med 5 dødbringende zoner. Derfor kommer der hver uge fokus på en ny zone, og i denne uge er turen kommet til Sweet Spot-zonen på forfoden, som vi kommer til at se highlightet i ugens kampe.

Efter den store succes med AdiPower har Adidas med den næste installation af Predator taget et drastisk skridt, og den nye Predator LZ kommer til at redefinere Predator-navnet i mere end én forstand med fem innovative zoner som har fokus på kontrol, touch og spark.

Denne uges Lethal Zone er Sweet Spot, som er et lille panel, der sidder på indersiden af støvlens snude. Her skal den skabe en større kontaktflade med bolden, således at man bedre kan kontrollere skru og fart på sine skud.

Samtidig er panelet lavet med små, såkaldte 3D-finner, som skal give mere greb i bolden, hvilket kan hjælpe en med at skrue bolden endnu mere - og om den 3. Lethal Zone siger Adidas, at “Sweet Spot er en snigskytte, der kan skrue en kugle. Tag sigte, skyd - og vent på at publikum eksploderer.”

Angel Di Maria og Kaka fra Real Madrid har allerede haft den nye støvle på til træning for Real Madrid, og vi kommer naturligvis også til at se meget mere til støvlen i aftenens El Clasico

I næste uge er der fokus på det næste element, Pass, og du kan naturligvis læse om det på Unisport.dk - så hold skarpt øje med siden. Hvad synes du om det, du indtil videre har læst om Predator LZ og støvlens forskellige zoner? Del meget gerne din mening med os herunder.