Nike lancerede i går hjemmetrøjerne for mange af deres allerstørste landshold, og heriblandt var den trøje, som de hollandske “Oranje” skal spille med under sommerens EM-slutrunde. Den trøje tager vi her et kig på - så vær med og oplev den nye trøje.

Den nye trøje er naturligvis - som det hører sig til for en hollandsk landsholdstrøje - lavet med grundfarven orange. Denne er dog blevet suppleret med to tonede, diamantformede områder i en lidt mørkere orange, og som sidder på venstre side af overkroppen samt nederst til højre på trøjen. Dette design giver en ramme-effekt, som skal skabe referencer tilbage i tiden til den første hollandske landsholdstrøje fra 1904.

Endvidere er trøjen lavet med sorte slidser på ærmerne samt en sort stribe nederst på trøjen, hvilket giver en flot kontrast til de orange nuancer.

I nakken står der Nieuwe Meesters, som betyder de nye mestre. Dette er en dobbeltreference til de anerkendte, hollandske kunstnere, der blomstrede op i det 17. århundrede samt det nye, hollandske hold med masser af ungt talent.

Hollands nye landsholdstrøje er allerede blevet meget flot modtaget, og du kan forudbestille dit eget eksemplar af Holland hjemmebanetrøjen lige her.

Hvad siger du til Oranjes nye hjemmebanetrøje - og glæder du dig til at se Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder og Rafael van der Vaart i aktion til sommerens EM-slutrunde? Del meget gerne dine tanker om den nye trøje med os i boksen herunder.