Adidas har løftet sløret for deres nye Predator-støvle, kaldet Lethal Zones. I går så vi for første gang et close-up af den Hvid/Røde støvle, som bl.a. Kaka skal spille med - og nu har Adidas også frigivet en lille teaser-video.

Det handler om den første zone på Lethal Zones, som handler om at hjælpe spillerens touch. Det røde område på Kakas støvler er lavet med henblik på at kunne stoppe bolden med det samme, så spillere kan opnå optimal kontrol.

Således er Adidas' motto for den nye touch-zone; “First touch is magnetic. The ball can’t resist its grip. Kill the ball with one move and kill them with the next,” hvilket løst oversat betyder at “førsteberøringen er magnetisk. Bolden kan ikke modstå grebet. Læg bolden død med en bevægelse, og læg forsvaret død med den næste.”

Kaka afslørede i går sine Hvid/Røde Lethal Zones-støvler, som han skal spille med i aftenens kamp mod Valencia og den næste mod Atletico - og hvor netop touch-området er highlightet.

Hold øje med mange af Adidas' Predator-spillere rundt omkring i Europa, da Kaka måske ikke er den eneste, der vil benytte støvlerne de næste uger.

Predator LZ kommer d. 5. maj, og vi glæder os til at se mere til Adidas' innovative måde at lancere deres nye støvle på.

Hvad synes du om Kakas Predator LZ-støvler - og glæder du dig til at høre mere om støvlen? Så del meget gerne din mening med os i kommentarsporet herunder nyheden.