Ny Nemeziz 17+ Ultra Boost farvevariant og ACE 16+ PureControl Ultra Boosts tilbagevenden

01.11.2017

Skrevet af Claus

Hvad er bedre end et par adidas Ultra Boost sneakers? To, selvfølgelig. adidas bringer ACE 16+ PureControl Ultra Boost tilbage og giver os også en ny farvevariant af Nemeziz versionen. Tjek de nye sneakers fra 'Earth Storm' Pack ud lige her.

Du har måske bemærket, at der har manglet noget i adidas' seneste packs. Siden det tyske brand introducerede 'Dust Storm' og den første Nemeziz nogensinde har den medicinske-tape insipirerede støvle overtaget ACE's plads på Ultra Boost sålen. Men nu genintroducerer adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost og giver alle fans af modellen hvad de har længtes efter de seneste måneder.

Ligesom i forbindelse med de tidligere 'Storm' kollektioner giver adidas en helt ny Nemeziz 17+ Ultra Boost i 'Earth Storm' farvevarianten. Nemeziz Ultra Boost tager AgilityBandage overdelen, som er lavet af et enkelt stykke strækbart bandage, og mikser ovenpå den berømte Ultra Boost sål og hælkappe. Måske den mest stilede farvevariant til Nemeziz sneakeren.

Køb adidas Nemeziz 17+ Ultra Boost 'Earth Storm' sneakeren lige her.

adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost er tilbage! Den holder sig til det tidligere design og den populære sneaker gør sin tilbagevenden for første gang i 'Storm' serien i en 'Earth Storm' farvevariant. Og hvilken skønhed. En blanding af den populære ACE overdel og Ultra Boost gør, at disse sneakers kommer til at ryge hurtigt, uden tvivl. De giver dig ikke blot et moderne og stilet look, men både adidas Nemeziz og ACE Ultra Boost skoene føles fantastisk på foden. Så du skal måske overveje disse, hvis du leder efter både komfort og et skarpt look på samme tid.

Køb dit par adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost 'Earth Storm' sneakers lige her.