Efter midtugens spændende første opgør i Champions League turneringens kvartfinaler, bringer vi traditionen tro en håndfuld bootspots. Dette bød blandt andet på endnu flere Vapor VIII-spots, fra spillerne som ikke var i aktion i weekenden.

Kevin Prince-Boateng (AC Milan) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Grøn

Den ghanesiske bold-ekvilibrist var tilbage på grønsværen efter en skade, og den trofaste Tiempo-mand var derfor selvsagt at finde i den nye Tiempo farve som blev lanceret i den forgange weekend.

Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII Lilla/Sølv

I weekendens Serie A kamp spillede Zlatan første halvleg i den nye Mango-farvede Vapor VII, men uden at score. I pausen skiftede han tilbage til sine gamle Vapor VIII med Superfly III paintjob, det skifte kastede to mål af sig. I kampen mod sin tidligere klub Barcelona valgte han, at holde fast i sine støvler med Superfly III designet. Dette hjalp ham dog ikke til mål i denne omgang.

Alexis Sanchez (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort

Den lyn-hurtige Alexis Sanchez blev i weekenden spottet i et par ret unikke støvler, bestående af en Vapor VIII overdel og et Vapor VII knopsystem. Det lader dog til at Alexis alligevel ikke kunde holde sig fra sine Vapor VIII SG-Pro, som vi så, han så flot fik leveret i metal-kuffert.

Jeremy Morel (Olympique Marseille) - Puma King Finale Sort/Hvid/Rød

På trods af at vi tidligere på året så de super lette Puma King SL komme til verden, er der forsat nogle spillere som foretrækker de klassiske modeller blandt den udødelige Puma King-kollektion. Den franske venstreback Jeremy Morel er forsat blandt de trofaste.

David Luiz (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Sort/Hvid/Orange

David Luiz vendte tilbage til sin tidligere hjemmebane på Estádio da Luz, hvor han tidligere har tilbragt 4 år af sin karriere. David Luiz lader til at have fundet sig rigtigt godt tilpas i sine Tiempo-støvler, da han forsat holder fast i launch-farven, der kom frem sidste sommer.

Robinho (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort

Den farverige brasilianer Robinho er blandt de mange trofaste brugere af Mercurial-kollektionen. Så det var ingen overraskelse at han trak i de mindst ligeså farverige mango støvler i onsdagens kamp mellem AC Milan og FC Barcelona.

Daniele Bonera (AC Milan - Adidas adiPURE IV Sort/Hvid

Rossoneris erfarne midstopper har på trods af den populære 11Pro i adiPure-kollektioen holdt fast i den foregange model, dog er der et kuriøst tiltag på hans støvler, da vi ved pløsen kan se noget som meget vel kunne være en pløs, lignende den vi så på kollektionens første model.

Nicolas N'Koulou (Olympique Marseille) - Nike CTR360 Maestri II Elite Sort/Hvid/Orange

Til trods for at Nike gradvist er gået væk fra deres elite-modeller i deres kollektioner, lader det til at nogle af de profesionelle stadig får glæden af disse ekstraordinære modeller. Således var den unge camerounianer at finde i den nyligt lanceret Maestri-farve med en carbon-sål, som vi kender det fra de tidligere elite-modeller.

Mesut Özil (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort

Kongeklubbens tyske kreatør måtte i weekendens kamp se til fra tilskuere-rækkerne grundet karantæne, men i kampen mod miniputterne fra Nicosia var han atter tilbage. Her var han som forventet iført de adeles populære Vapor VIII.

Fernando Torres (Chelsea) - Nike Total90 Laser IV Hvid/Sort/Orange

Torres er trofast tilhænger af Total90-kollektionen, faktisk så trofast at han er gået tilbage til den farvemodel vi så Laser IV blev lanceret med i efteråret 2011. Torres har elleres tidligere optrådt i den Rød/Hvid/Sorte model, men har valgt at gå tilbage til launch-farven.

Daniel Sturridge (Chelsea) - Nike Total90 Laser IV Hvid/Sort/Orange

Holdkammeraten Daniel Sturridge var ligeledes trukket i den ældre farve af Total90, til trods for at han også tidligere er set i en nyere model. Så det kunne tyde på at både Torres og Sturridge har fundet sig rigtig godt tilpas i den Hvid/Sort/Orange model, siden de holder så godt fast i den.

Stephane Mbia (Olympique Marseille) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort

Som så mange andre afrikanske spillere, har Mbia tidligere været trofast mand hos Puma, hvor han både har optrådt i Velocity og PowerCat. Det lader dog til at han ikke kunne stå for den spritnye Vapor VIII, da han i onsdagens kamp mod Bayern München befandt sig i disse.

Hvad siger du til denne runde af spots? Har vi overset noget? Hvordan vurderer du holdenes chancer inden returopgørene?