De efterspurgte Macron Supreme benskinner er tilbage på lager i hele tre farver

Benskinner er en vigtig del af en hver fodboldspillers udstyr. Men i modsætning til fodboldstøvler er det for de fleste en del af udstyret der helst ikke skal vække opsigt. Skinnen skal bare sidde på skinnebenet, ud at være til gene.

Macron Supreme benskinne sort 199,-

Macron Supreme benskinnen er som skabt til den hurtige og uforudsigelige spiller. Skinnen smyger sig om benet, og den er så fleksibel at det faktisk godt kan lade sig gøre, at spille med den uden tape, eller andet tilbehør til, at holde den oppe.

Det gør den til en af de letteste skinner på markedet. I en størrelse large vejer den kun beskedne 54 gram. Til sammenligning vejer Nikes populære Mecurial Lite omkring 73 gram, og Supreme overgås kun af Nikes minimalistiske Lightspeed på 37 gram pr. skinne.

Macron Supreme benskinne rød 199,-

For at sikre den lave vagt har Macron lavet skinnen i et specielt stødabsoberende materiale. Materialet er et meget komprimeret skum, der giver benskinnen en næsten uhørt fleksibilitet.

Selv om en benskinne normalt er gemt bag fodboldstrømpen, så fås denne fantastiske Macron benskinne i tre forskellige farver. Den fås i en klassisk sort farve, men kommer også i de mere sprælske farver rød og neon.

Macron Supreme benskinne neon 199,-

Skinnens primære forcer er altså dens vægt, og komfort. På minussiden er dog at den ikke yder helt lige så god beskyttelse som nogle af markedets lidt tungere spillere. Så hvis du er en fighter af Roy Kean'ske dimensioner er det nok ikke den helt rigtige skinner.

Er du tilgengæld en spiller der går perfektionistisk op i at vægten skal være lav, så du ikke bliver sænket når du laver skarpe træk og hurtige vendinger, ja så er denne skinne lige sagen.

Den kan blive din for bare 199,- og den fås som sagt i hele tre farvevarianter.

Hvad synes du om Macron Supreme skinnen? Har du spillet med den? Hvad er din yndlingsskinne? Fortæl os det lige her i kommentarfeltet.