Vi introducerede tidligere Nike The Chance, hvor nogle af spillets største personligheder er ude for at finde den næste samling store talenter. Nu er turen så kommet til Danmark, hvor du får muligheden for at gribe din chance og blive scoutet - læs mere om hvordan du gør her og mød de danske scouts.

Nike har netop introduceret deres talentkonkurrence kaldet The Chance i Danmark, som basalt set går ud på at finde de største uopdagede talenter landet over. Disse talenter får så muligheden for at repræsentere Danmark i Holland og Barcelona, og for at blive scoutet af de allerbedste - og hvem ved, måske få et gennembrud?

Nike har i den forbindelse lavet en lille introvideo, hvor vi får lov at høre fra det danske The Chance-crew; Chief Scout Nicklas Jensen, tidligere landsholdsspiller, samt Assistant Scouts Mathias Zanka Jørgensen og Dame N'Doye, begge FCK.

The Chance foregår således, at man melder sit hold til på Nikes Facebook-fanside, hvorefter det handler om at skabe støj - opmærksomhed - ved at uploade billeder, videoer samt at få en masse likes. Herefter kommer en af Nikes talentspejdere ud for at scoute - og får han øje på en spiller han kan lide, uddeler han en invitation til at være i The Chance.

I forbindelse med lanceringen talte vi også lidt med Assistant Scout, Mathias Zanka Jørgensen.

Unisport: Hvor meget betyder det at have det rigtige udstyr for en moderne fodboldspiller?

Zanka: Det betyder helt sikkert noget. Det er naturligvis forskelligt fra spiller til spiller, men det er vigtigt at du har den rigtige model til banen og til dine fødder.

Unisport:Hvor meget betyder det her med, at man skal have den rigtige støvle til sin position?

Zanka: Det er svært at sige, for jeg spiller jo i bund og grund mere i en angriberstøvle end en forsvarsstøvle. Jeg tror dog også, at der er nogle støvler der giver lidt mere på nogle positioner, som er lidt lettere, giver mere acceleration - eller som er lidt bedre at lave pasninger i. Jeg tror faktisk det handler meget om at vænne sig til den støvle du spiller i, og det er helt sikkert individuelt.

Unisport: Hvordan holder man hovedet koldt som ung fodboldspiller når man får en masse eksponering og bliver kendt?

Zanka: Man husker på hvor det er man kommer fra, man omringer sig med nogle gode venner, din familie og dem du havde før - og så husker du på, at det er bare fodbold, siger Zanka og smiler.

Kunne du tænke dig at gå i fodsporene på Zanka, Eriksen og alle de andre store danske talenter - og tør du gribe din chance? Så klik dig forbi Nikes Facebook-side, hvor du kan tilmelde dig The Chance. Så har du og dit hold chancen for at blive scoutet af enten Nicklas Jensen, Zanka eller N'Doye.

Har du allerede tilmeldt dig The Chance - eller har du planer om at gøre det? Del meget gerne dine tanker om komceptet med os i boksen herunder nyheden.