Den nye Mercurial Vapor VIII Mango/Sort blev offentliggjort i går, og du kan allerede nu forudbestille den nye eksplosive speedstøvle fra Nike. Samtidig har vores fotograf haft fingrene i den, og du kan se de lækre detaljebilleder af den nye Vapor VIII Mango/Sort lige her.

Der har været lagt i kakkelovnen længe, og i går blev spændingen så forløst: Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort blev endelig offentliggjort, og fik en ekstremt positiv modtagelse både på kontoret med også blandt vores faste brugere.

Det er der også en ganske god grund til, for Nike har med deres Vapor VIII fuldstændig revolutioniseret deres Mercurial-serie og skåret den helt ind til benet. På den måde er Vapor VIII designet til at sidde på din fod som en sok, samtidig med at den leverer øget greb i banen for at sikre maksimal fart og eksplosivitet.

Med stjerner som Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Neymar, Dider Drogba og Fränck Ribery har Vapor-støvlen været en af de mest profilerede gennem det seneste årti, og støvlen er nu blevet taget tilbage til den minimalisme, der kendetegnede de første Vapor-modeller. Derfor er vægten også blevet sænket til 185 gram, hvilket er et imponerende fald på hele 50 gram i forhold til Vapor VII.

Mercurial Vapor VIII er mere eller mindre blevet lavet om helt fra bunden, og Nike har først og fremmest udviklet en mere tætsiddende læst til Vaporen. Dette giver en bedre støtte og stabilitet, hvilket i sidste ende sikrer en bedre udnyttelse af dine kraftanstrengelser. Samtidig er hælkappen blevet både mere støttende og markant blødere, så risikoen for vabler falder markant.

Du kan forudbestille den flotte Mercurial Vapor VIII Mango/Sort her - kun 1.529 kr.

Ydermere er overdelen lavet af et tyndere, blødere og lettere Teijin-mikrofiber med en nærmest ruskindslignende overflade, som giver øget kontrol og greb i al slags vejr. Nike har endvidere tilføjet en forstærkende støttelag til snuden af støvlen - og der sidder også strategisk placeret støtte rundt omkring i overdelen for maksimal stabilitet og komfort.

Samtidig er Mercurial Vapor også blevet udstyret med en ny sål, som er blevet lavet om fra bunden. Den består nu af to lag Tepex glasfiber, som sikrer stabiliet og bedrer acceleration. Samtidig er Vapor VIII udstyret med et nyt, mere minimalistisk knopsystem, som giver optimal kraftoverførsel til jorden uden at gå på kompromis med stabiliteten i støvlen.

Der er ikke nogen tvivl om, at Vapor VIII leverer det ultimate både når vi snakker fit, boldføling og greb i banen, og Nike har elimineret alle tidligere problemer med Mercurial-serien i en støvle, der muligvis er den bedste af alle de 8 modeller, der er lavet.

Den nye Vapor VIII Mango/Sort kan forudbestilles allerede nu - og kan blive din for kun 1.529 kr. Du kan også se resten af Mercurial-kollektionen med de flotte støvler lige her. Alle modeller forventes at lande på lager til levering i starten af april.

Hvordan synes du, den nye Vapor VIII lyder - og ikke mindst; er den noget for dig? Fortæl os meget gerne om du skal have den, hvad du eventuelt skal have lavet af UNIiD på støvlen, og hvor meget du glæder dig til den splinternye Vapor VIII.