På en dag der er domineret af Vapor VIII skal I naturligvis ikke snydes for Weekendens Støvlespots - så spark din uge godt i gang med et kig til weekendens mest iøjenfaldende spots, hvor der både var gammelt og nyt, forklædt og blackoutet.

Banel Nicolita (Saint-Etienne) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort blev lanceret i dag, men det forhindrede ikke Nicolita fra franske Saint-Etienne i at tage forskud på glæderne ved at spille i den nye støvle - og han valgte derfor at hoppe i den i gårsdagens kampe. Mon ikke han har fået et pænt opkald fra Nike efterfølgende? Uanset hvad, så ser støvlen super godt ud i kamp - og glæd jer til d. 24. marts, hvor den har officiel kampdebut!

Nicklas Bendtner (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor VIII Neon/Lime I Sunderlands FA Cup-kamp mod Everton var danske Nicklas Bendtner hoppet i sit gamle par Superfly III Neon/Lime - så det i alle fald ud til. Ved nærmere eftersyn kan det nemlig ses, at der faktisk er tale om en Vapor VIII i Superfly III-forklædning - frækt træk af Nike, og et tegn på at Bendtner har testet den nye støvle længe.

Nathan Doyle (Reading) - Adidas AdiPower Predator Sort/Sort/Sort I FA Cup-opgøret mellem Reading og Barnsley var Reading-spilleren Nathan Doyle trukket i et par Adidas AdiPower Predator i blackout. Vi synes farven er ekstremt fed, og må bare give Doyle at han har valgt godt, da han skulle have en ny farve.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Sort/Gul Ligesom Nicklas Bendtner har Cristiano Ronaldo længe trænet i den nye Vapor VIII i forklædt tilstand, og i weekendens kamp mod Malaga troppede Ronaldo troligt op i støvlerne igen. Vi synes faktisk, at det Hvid/Sort/Neon Superfly III-design ser super skarpt ud på den nye Vapor VIII - men glæder os også til d. 24. marts, hvor Ronaldo trækker i den nye Mango/Sort Vapor VIII.

Lassana Diarra (Real Madrid) - Adidas AdiPower Predator Sort/Orange I samme kamp mellem Real og Malaga var midtbanemotoren Lassana Diarra måske blevet inspireret af den nye farvevariant af AdiPower Predator, og havde forsøgt at blackoute sine støvler. Det er dog ikke gået helt så godt, for det er helt tydeligt, at Diarra spiller i et par Adidas AdiPower Predator Sort/Neon.

Cesc Fabregas (FC Barcelona) - Puma PowerCat 1.12 Sort/Hvid/Neon I Barcelonas kamp mod Sevilla spillede Barcelonas hjemvendte elegantier, Cesc Fabregas, vanen tro i sine Puma PowerCat 1.12. Fabregas har dog fået modificeret sin PowerCat en del, og spiller således med knopsystemet fra en Puma King XL - meget bemærkelsesværdigt.

Julien Escude (Sevilla) - Adidas AdiPURE IV Custom Hvid/Rød I samme kamp - og samme duel faktisk - spillede Sevilla-spiller Julien Escude i et par af sine gamle AdiPURE IV, som han har fået personligt lavet. Det er en støvle han har holdt fat i længe, og vi må give ham at den ser ret skarp ud.

Itay Shechter (FC Kaiserslautern) - Nike Mercurial Vapor Superfly III Blå/Orange I Tyskland spillede Kaiserslautern mod Schalke, hvor de løb ind i en ordentlig øretæve. Her spillede FCK-spiller Shechter i den første farvevariant af Superfly III, Blå/Orange, som han altså har holdt fast i siden. Måske han nu vælger Vapor VIII i Mango/Sort og holder fast i den til vi ser en Vapor IX?

Vujadin Savic (Dynamo Dresden) - Nike Mercurial Vapor IV Navy/Blå I kampen mellem Dynamo Dresden og Eintrach Frankfurt spillede Dresden-spiller Savic i et par gamle Vapors, som vi elsker at se. Der er faktisk tale om launch-farven af Vapor IV, som kom sammen med den Orange/Sorte farve af støvlen. Godt at se, at Savic har holdt fast i støvlen, som mange husker for Cristiano Ronaldos løbetur mod en Bugatti Veyron.

Alberto Paloschi (Chievo Verona) - Adidas AdiPower Predator DB23 Lilla/Neon Veronas italienske nummer 23 har åbenbart taget sit nummer meget bogstaveligt, idet han valgte at hoppe i et par Adidas AdiPower Predator DB23 i weekenden - samme støvle som David Beckham spiller med - i nummer 23, vel at mærke. Et tilfælde?

McDonald Mariga (Parma) - Puma v1.11 SL Grøn/Sort/Hvid I kampen mellem Parma og AC Milan var Parma-spilleren Mariga at finde i et par Puma v1.11 SL Grøn/Sort/Hvid, som vi ikke ser så tit. Oftest er det den almindelige v1.11, vi ser Pumas spillere i, og det var derfor noget der vakte smil på kontoret, da vi spottede Mariga i støvlen her.

Det var et kig på, hvad der var i spil af støvler i weekenden rundt omkring i Europa - og mens det måske ikke var så vildt med spots i denne uge kan du tage det som en forsmag på næste weekend, hvor vi kommer til at give fuld gas på on-field debuten for Vapor VIII - det bliver vildt. Indtil da vil vi gerne høre, hvilken af de spottede støvler, der din favorit - del det med os i boksen herunder.