adidas Football x Paul Pogba Capsule Collection Season II

23.10.2017

Skrevet af Claus

Det er PP SZN 2! adidas introducerer i dag adidas Football x Paul Pogba Capsule Collection Season II, som tager Manchester United superstjernens afrikanske rødder til gaden. Se den fulde kollektion her.

Paul Pogba er en af spillets mest kreative og hans karakteristiske flair overgår det der foregår, når han træder ind på banen for Frankrig og Manchester United. Med Pogba Capsule Collection har adidas tilladt ham at tage hans berømte stil udenfor banen og skabe en kollektion der inkluderer alt fra tøj til to virkelig fede street udgaver af ACE 17+ skoene.

Fortsættes nedenfor.

Design inspirationen til lanceringen af den anden sæson af adidas Football x Pogba Capsule Collection kommer fra Afrika og de jordlige farver du ofte forbinder med ørkenen og savannen. Paul Pogba selv har rødder i Guinea, der er et land der er kendt for sin utroligt varierende og smukke natur og det har uden tvivl spillet en role i, at hele kollektionen har fået et klassisk ørken kamuflage mønster.

Ørken kamuflage designet er specielt tydeligt på de to nye adidas ACE 17+ PP sneakers, som begge indeholder den berømte BOOST teknologi. Pogba Season II kollektionen er designet udelukkende til gaderne som en fodbold/mode fusion og det betyder der ikke vil blive lavet nogle fodboldstøvler. adidas har imidlertid givet sneaker entusiaster et valg mellem en laceless 17+ og en snøret 17.1 version af ACE PP sneakeren.

Du kan købe adidas ACE 17+ PP TR and Pogba Season II lige her.

Mere efter billedet.