Under Armour er kendt for, at lave noget af det bedste baselayer på markedet. Nu har vi fået en hel del forskelligt base layer på lager, både fra ColdGear- og HeatGearlinjen.

Base layer er et relativt nyt begreb. Igennem tiden har mange valgt, at bruge en bomuldtrøje inden under spilletøjet. Det gjorde Kevin Plank også da han i midten af halvfemserne spillede football for University of Maryland.

Men Plank blev træt af konstant, at skulle skifte sin svedtrøje. Han noterede sig, hvordan at hans kompressionsshorts altid holdt sig tørre. Inspireret her af lavede han en t-shirt der tog alle de bedste egenskaber fra sine shorts.

I løbet af ganske få år voksede Under Armour til at være et enormt firma. I dag er der over 2200 ansatte hos Under Armour, og over hele kloden er der en bred enighed om at firmaet er en af base layer industriens absolutte sværvægtere.

ColdGear

Til de kolde vinterdage har Under Armour udvilket den succesfulde ColdGear kollektion. ColdGear er lavet så det fungerer bedst når temperaturen er under 12 °C. Et ColdGear produkt vil hjælpe dig med, at holde dig både tør og varm.

Under Armour - ColdGear Compression Mock L/Æ Sort 399,-

Under Armour - ColdGear Compression Mock L/Æ Hvid 399,-

ColdGear har en fantastisk måde, at fjerne sved fra kroppen. Sveden bliver nærmest suget væk fra kroppen, og så sørger trøjen for at fordele væsken udover et meget stort overfalde-areal på trøjen, så den tørrer hurtigere.

Under Armour - ColdGear Compression Mock Sort 299,-

Under Armour - ColdGear Compression Mock Hvid 299,-

Når sveden bliver fjernet fra kroppen, holder trøjen alligevel på kroppens varme. Faktisk sørger ColdGear tøjet for, at distribuere varmen rundt på hele kroppen, så der ikke er et bestemt område der ikke bliver varmet.

ColdGear-serien kan varmt anbefales til enhver der ikke ønsker, at bruge afgørende energi på, at holde kroppen varm når kulden er værst. Vi har ColdGear Compression trøjer i mange forskellige farver, så du kan med garanti finde en der matcher din klubs trøje.

Under Armour - ColdGear Compression Mock L/Æ Sort/Rød Børn 299,-

HeatGear

Når de tætte kampe i varmt vejr, når ind i den afsluttende fase er det marginalerne der bliver afgørende. Hvis du spiller med en bomuldstrøje under kamptrøjen vil den mod slutningen af kampen være våd og tung. En HeatGear trøje vil sørge for, at holde din krop tør og veltempereret - også når kampen er allermest intens.

Under Armour - HeatGear Compression Crewneck U/Æ Sort 199,-

Under Armour - HeatGear Compression Crewneck U/Æ Hvid 199,-

Under Armours base layer kan strækkes fire veje: højre, venstre, op og ned. Det giver de bedste betingelser for, at trøjen sidder så tæt som overhoved muligt på kroppen. Samtidig er tøjet ekstremt fleksibelt, det kan strækkes meget langt, uden at det mister pasformen. Syningerne kan også holde til en hel del, så de ikke går op fordi du laver en hurtig rotation.

Under Armour - HeatGear Compression Crewneck L/Æ Lyseblå 269,-

Under Armour - HeatGear Compression Crewneck L/Æ Rød 269,-

Endnu en fantastisk feature ved Under Armours base layer, er kompressionen. Trøjerne lægger pres på bestemte muskelgrupper, dette er med til, at øge blodcirkulationen og medvirker til en hurtigere restitution. Det er altså med til, at skabe nogle optimale forhold for, at kunne spille fodbold flere dage i træk.

Under Armour - HeatGear Compression Crewneck Hvid Børn 169,-

Bruger du Under Armour base layer? Hvad er din erfaring med base layer? Bruger du det både sommer og vinter? Tøv ikke med at fortælle din holdning i kommentarfeltet