Mange kender problemet. Man skal skifte støvler, men hvilken størrelse skal man nu vælge? Vi introducerer Shoefitr, som kan hjælpe dig med at finde din helt rigtige størrelse, nemt og enkelt.

Vi får utrolig mange henvendelser fra jer derude om, hvilken størrelse I skal vælge når I skifter støvle. Naturligvis er vi fodboldstøvleeksperter, og har derfor også en stor viden om, hvilken størrelse der vil være den rigtige - men alligevel kan det til tider være svært at give et helt præcist svar.

Nu har vi fået et værktøj, der gør det muligt at være endnu mere nøjagtige. Vi introducerer Shoefitr, som er et program via 3D scanninger giver en helt ny mulighed for, at sammenligne størrelser i blandt forskellige støvler. Shoefitr har en masse 3D-scanninger af fodboldstøvler, som gør at du meget præcist kan få et billede af, hvordan støvlerne du har kig på vil sidde på din fod.

Vi vil her gennemgå to forskellige scenarier.

Scenarie 1: Jeg kender min gamle støvle.

Jeg har det sidste halve år spillet i en Nike Vapor Superfly III i neon, og jeg ved at den i størrelse 44. Nu er det blevet forår, og jeg har derfor besluttet mig for, at skifte over til en AdiZero i mikrofiber. Jeg er bare ikke helt sikker på, hvilken størrelse jeg skal vælge, så nu vil jeg bruge Shoefitr til at give mig løsningen.

1) Jeg klikker mig ind på den støvle som jeg gerne vil have og trykker på den grønne boks, hvor der står "Se 3D størrelsesguide"

2) Nu popper der en applikation op, der spørger mig hvilket mærke mine nuværende støvler er. Jeg trykker på rullebaren, og så kommer der en masse forskellige mærker op.

3) Jeg ved at det er en Nike støvle, så jeg trykker på Nike for, at komme til det næste step.

4) Nu bliver jeg spurgt om jeg ved hvilken Nike støvle det er jeg spiller i nu. Det kan jeg godt huske, det er nemlig en Superfly III, så det skriver jeg og så trykker jeg på "Vapor Superfly III FG" som shoefitr foreslår.

5) Shoefitr har fundet min nuværende støvle, og spørger mig hvilken størrelse jeg bruger. Jeg husker at det er en størrelse 44, så det vælger jeg.

6) Jeg trykker på "Sammenlign pasformen på skoene!"

7) Shoefitr bruger lige et øjeblik til, at sammenligne de to 3D-scanninger af min gamle Superfly III i størrelse 44, og den AdiZero jeg har udset mig. Jeg får resultatet, og får besked på at jeg skal bruge en størrelse 43 1/3 i AdiZero. Den grønne farve indikerer, at støvlen vil sidde godt på min fod, men hvis jeg eksempelvis ønsker et strammere eller løsere fit, kan jeg trykke på valgmulighederne ude i siden - og herefter se på 3D-modellen, hvor støvlen er enten strammere eller løsere, indikeret med farver.

Scenarie 2: Jeg kender IKKE min gamle støvle.

1) Jeg klikker mig ind på den støvle som jeg gerne vil have, og trykker på den grønne boks, hvor der står "Se 3D størrelsesguide"

2) Nu popper der en applikation op, der spørger mig hvilket mærke mine nuværende støvler er. Jeg trykker på rullebaren, og så kommer der en masse forskellige mærker op.

3) Jeg kan huske at det er en Nike støvle, så jeg trykker på Nike for, at komme videre i processen.

4) Nu bliver jeg spurgt, hvilken Nike støvle jeg har spillet i. Det kan jeg desværre ikke huske, så jeg trykker på "Jeg er ikke sikker.".

5) Jeg får nu to valgmuligheder. Enten kan jeg svarer på "Hvad er stylenummeret på pricetag'en?" eller "Hvilken farve er det?". Pricetag'en blev væk allerede et par dage efter jeg fik mine støvler, så den har jeg ikke. Men jeg kan huske hvilken farve der er. Så jeg vælger at trykke på "Hvilken farve er det?"

6) Nu kommer der en side op, med otte forskellige farve nuancer. Jeg har mulighed for, at vælge to farver, men jeg kan kun huske at min gamle støvle er neongul, så jeg trykker på "Gul/Guld", og så på "Næste".

7) Nike har lavet mange gule støvle, så der kommer rigtig mange forskellige støvler frem. Jeg kigger støvlerne igennem, og ser at en hel del af dem er neongule, ligesom mine støvler. Dog kan jeg se, at der kun er en støvle der har huller i nogle af knopperne. Det ved jeg der er på min støvle, så jeg trykker på den.

8) Shoefitr har fundet min nuværende støvle, og spørger mig hvilken størrelse jeg bruger i min nuværende støvle. Jeg husker at det er en størrelse 44, så det vælger jeg.

9) Jeg trykker på "Sammenlign pasformen på skoene!"

10) Shoefitr bruger lige et øjeblik til, at sammenligne de to 3D-scanninger af min gamle Superfly III i størrelse 44, og den AdiZero jeg har udset mig. Jeg får resultatet, og får besked på at jeg skal bruge en størrelse 43 1/3 i AdiZero.

Shoefitr er et rigtig godt værktøj, som kan hjælpe dig meget med valg af støvlestørrelser. Vi skal dog gøre opmærksom på, at programmet ikke tager højde for at børnefødder stadig vokser. Derfor giver det kun mening, at bruge programmet hvis ens fødder er fuldt udvokset.

Der bliver løbende tilføjet flere og flere støvler til Shoefitr, så hvis der er en støvle du ikke lige kan finde, kommer den nok snarrest.

Har du brugt Shoefitr endnu - og hvad synes du eventuelt om det? Skifter du støvle i år til noget helt nyt? Fortæl os meget gerne om dine støvleplaner for foråret herunder.