Efter en weekend med flere spændende resultater rundt omkring i fodbold-europa, bringes hermed den obligatoriske omgang støvlespots, så du kan sparke ugen i gang på en ordentlig måde. Weekenden bød på mystiske støvlevalg, nostalgiske biddrag fra Mercurial-kollektionen og nyt fra Puma.

Emmerson Boyce (Wigan) - Adidas adiPURE 11Pro Hvid/Sort

I Norwich havde man besøg af Wigan, hvor forsvarklippen Emmerson Boyce langt om lange var trukket i de nye AdiPURE 11Pro Hvid/Orange efter længe at have spillet i AdiPURE IV. Vi kan ikke helt se, om Boyce har valgt at spille med SG- eller FG-knopper, men hælder til SG. Er du enig?

Nicklas Bendtner (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor Superfly III Neongrøn/Hvid Sunderland gik på banen mod Liverpool med et stærkt publikum i ryggen, og begejstringen voksede til ekstase, da Nicklas Bendtner fik prikket bolden ind bag Pepe Reina i Liverpool-målet. Ikke nok med, at Bendtner scorer sit andet mål med sin nye maske, men han gjorde det også i sine gamle Nike Mercurial Vapor Superfly III Neongrøn/Hvid, en støvle hans spillede med inden han kortvarigt skiftede til den lilla model.

Kevin Nolan (West Ham) - Puma King SL Sort/Rød West Ham-anfører Kevin Nolan har længe spillet i Puma King, men er for nylig skiftet til den nye, ultralækre SL-model. Nu er Nolan så fulgt med på beatet og har skiftet sin Hvid/Sorte model ud med den helt nye Puma King SL Sort/Rød, som ser rigtig skarp, enkel og elegant ud.

Phil Jones (Manchester United) - Puma PowerCat 1.12 Blå/Hvid/Orange I Manchester overtog de røde mestre igen førstepladsen med en 2-0 sejr over WBA. Her spillede det unge stjerneskud Phil Jones i en ny farve af Puma PowerCat 1.12, nemlig Blå/Hvid/Orange. Ikke den oplagte farve til United-dragten, men vi synes faktisk at den går ret godt i spænd med dragten alligevel - og den er oplagt til Cesc Fabregas og Barcelona-dragten.

Paul Pogba (Manchester United) - Adidas AdiPower Predator Guld/Sort custom Den unge United-spiller er i medierne kraftigt blevet kædet sammen med et skifte til Juventus, og det var derfor overraskende at han var på bænken i weekendens opgør mod WBA. Her kom han ind i stedet for Scholes, og gjorde det ganske udmærket i sine Adidas AdiPower Predator i Guld/Sort, som har han fået speciallavet. Vi synes de ser skarpe ud, og håber at Pogba kommer til at vise støvlerne endnu mere frem, hvorend han skal spille frem over.

Ramires (Chelsea) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Rød/Sølv Siden Ramires kom til Chelsea har han trofast spillet i CTR360-kollektionen, men i kampen mod Stoke City havde brasilianeren skiftet støvler. Det er muligvis svært at se på de billeder vi havde tilgængelige, men man kan alligevel godt ane, at der er tale om en [Nike Tiempo Legend IV Hvid/Rød/Sølv].

Manuel Pasqual (Fiorentina) - Nike Mercurial Vapor Superfly II Lime/Hvid I Fiorentina spillede Manuel Pasqual i en opsigtsvækkende støvle. Normalt er vi vant til at se ham i et par Superfly III, men Pasqual havde altså valgt den tidligere generation af speedstøvlen til weekendens kamp. Spørgsmålet er, om det er af rent æstetiske årsager, eller om han simpelthen synes bedre om den gamle model?

Leandro Greco (AS Roma) - Adidas F50 Adizero Chameleon Purple/Hvid I Palermo tog de lyserøde mod AS Roma, og her spillede Leandro Greco i en gammel Adizero-model i den lidet mundrette farvevariant Chameleon Purple. Det er interessant, for det er ikke længe siden Greco har skiftet både fra en Copa og en Adizero MiCoach.

Benjamin Köhler (Eintrach Frankfurt) - Nike Mercurial Vapor Superfly I Blå/Navy/Sølv En weekend er rigtig god, når vi får alle generationer af Superfly at se - og det sørgede Köhler fra Frankfurt for. Spilleren, der lyder fornavnet Benjamin, var trukket i den første Superfly-model i Blå/Navy/Sølv, som vi også tit har set William Gllas spille med.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas AdiPURE III Hvid/Sort I München spillede AdiPURE 11Pro-frontfigur Bastian Schweinsteiger igen med et par Adidas AdiPURE III i Hvid/Sort/Rød, og det lader altså virkelig til at Basti har svært ved at slippe sine gamle AdiPURE-støvler. Det må reelt set være et problem for Adidas, da Schweini som nævnt er en af frontfigurerne for den nye støvle. Hvornår mon vi får et fast skifte at se fra tyskeren?

Dette var, var weekenden bød på af støvlespots, og vi håber du har nydt at kigge med. Vi hører meget gerne din mening om de spottede støvler - og hvis du har nogle tanker om Ramires' støvleskifte eller Schweinsteigers gamle støvlevalg, så giv endelig dit besyv med.*