Så har vi fået mulighed for, at vise dig den helt nye farvevariant af den populære Puma King Finale SL Sort/Rød/Hvid

Det vakte stor begejstring da Puma for et par måneder siden endelig lancerede den fantastiske Puma King Finale SL.

Den ikoniske Puma King er blevet kigget efter i sømmene, og man har lavet flere store ændringer så den nye King Finale SL kan konkurrere med markedets allerbedste komfortstøvler.

Støvlen belv oprindeligt lanceret i den elegante hvide farve, og da Thierry Henry gjorde comeback for Arsenal var det i lige præcis den model han spillede - og fejrede sin tilbagevenden med et vigtigt mål.

Nu har Puma så offentliggjort en ny farvevariant af denne vidunderstøvle. Den kommer nu i Sort/Rød/Hvid, som er en meget klassisk støvle, der med garanti vil blive en succes.

Støvlens design er helt tydeligt inspireret af den første Puma King fra 1986. Støvlens overdel er lavet af et tyndt kængurulæder der sidder utrolig godt på foden. Det er samtidig også med til, at skabe et utrolig lækkert touch på bolden, så du har optimal kontrol over den lille runde.

Puma King SL har det - i fodboldkredse - velkendte Aptolast der er garant for, at støvlen gradvist tilpasser sig fodens form.

Knopsystemet er hentet fra jubilæumsmodellen Puma King XL. Det er klassiske runde knopper, der sikrer nemme vendinger, og som samtidig ikke skaber belastningsskader.

Dette knopsystem er meget succesfuldt, og bl.a har Cesc Fabregas fået lavet sine Puma PowerCat med soleplaten fra denne støvle.

Ikke nok med at støvlerne har en høj komfort, og et godt touch på bolden så har Puma også reduceret vægten betragteligt. Puma King SL vejer kun 220 gram, så det er faktisk også en støvle der bevæger sig i den lave ende af skalaen.

Du kan allerede nu forudbestille støvlen nu, den har forventet levering primo april.

Hvad synes du om den nye farvevariant af Puma King Finale SL Sort/Rød/Hvid? Er det en støvle du skal spille i? Del din mening i kommentarfeltet