Adidas Nemeziz 'Pyro Storm' får et boost

11.10.2017

Skrevet af Claus

Du har måske allerede set adidas Nemeziz 'Pyro Storm' fodboldstøvlerne og de tidligere Ultra Boost sneaker versioner af støvlen. Og ja, du gættede rigtigt. Endnu engang har adidas givet Nemeziz et boost. Denne gang i den fyrrige 'Pyro Storm' farvevariant. Tjek den ud.

Siden udgivelsen af 'Dust Storm' Pack i maj har adidas taget inspiration til deres støver fra naturligt forekommende stormfænomener og den trend fortsætter med 'Pyro Storm' Pack. I relation til 'Dust Storm' og 'Ocean Storm' kollektionerne lavede adidas den innovative Nemeziz om til sneakers i to farvevarianter. Det har de gjort igen med 'Pyro Storm' Nemeziz.

Fortsættes nedenfor.

adidas Nemeziz 17+ Ultra Boost 'Pyro Storm' tager AgilityBandage overdelen, som er konstrueret af et enkelt stykke strækbart bandage, og smidt den på den berømte Ultra Boost midtersål og hælkappe. Det perfekte match og den orange/røde og sorte 'Pyro Storm' farvevariant står smukt i kontrast til det hvide Boost.

Udover at give dig et moderne og stilet look, så føles adidas Nemeziz 17+ Ultra Boost også fantastisk på fødderne. Med den snøreløse medicinsk-tape inspirerede overdel på Nemeziz 17+ 360Agility uden ekstra lag og Boost sålen på Ultra Boost versionen, er den designet til perfekt komfort og fit.

Du kan købe dit par adidas Ultra Boost Nemeziz 17+ Ultra Boost sneakers på Unisport.dk lige her.