Den engelske U21-landsholdsspiller Jordan Henderson overraskede mange støvlekendere da han i weekenden spillede i en Nike CTR360 Maestri II. Det markerede nemlig et bemærkelsesværdigt skifte væk fra Umbro, og du kan her læse hvorfor Henderson skiftede.

Jordan Henderson er en spændende og talentfuld midtbanespiller. Umbro valgte derfor at gøre ham til frontfigur for deres control støvle Geometra, da man mente at Henderson passede godt til de signaler støvlen sender.

Derfor var det overraskende at han i weekenden spillede i en Nike CTR360 Meastri II Blå/Hvid/Orange. Forklaringen er dog meget simpel, for Jordan Hendersons støvlekontrakt med Umbro er nemlig udløbet.

Umbro sendte følgende pressemeddelelse:

"Jordan's kontrakt med Umbro er udløbet for nylig. Vi takker ham for den eksponering han har givet vores mærke, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke for fremtiden"

Henderson har længe spillet i Umbro støvler, og hans professionelle karriere startede også hos Umbro-sponsorede Sunderland AFC.

Vi ved endnu ikke om Henderson har skrevet kontrakt med Nike, men der er indicier der peger i den retning.

De støvler han brugte i Liverpools kamp mod Arsenal var nemlig ikke helt ordinære. Han spillede med en Elite SG-sål, og det er ikke noget den almindelige forbruger kan få fingrene i mere på Maestri-modellen. Som personalisering havde han fået broderet sit efternavn. Broderiet er lavet på et sted, hvor Nike's kontraktspillere får det lavet - så mon ikke, Henderson har lavet en aftale?

Hvad synes du om Hendersons skifte? Spiller du i CTR Maestri? Hvad er det mest opsigtsvækkende støvleskifte du kan huske? Del dine mening i kommentarfeltet