Messi er om nogen frontfigur for Adidas' Adizero silo. Den tyske tøjfabrikant har lavet en farvevariant der er som skabt til den argentinske troldmand. Den har vi taget et nærmere kig på, og du har muligheden for, at se med.

Vi har lavet et helt kampagneuniverset, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på AdiZero Blå/Rød. På kampagnesiden har du både mulighed for, at se en flot video, cool billeder og endda hente et nyt wallpaper til din egen computer.

Det er denne støvle som Lionel Messi tryller i til hverdag. Denne farvevariant er som skabt til Barcelonas hjemmebanedragt, og det ser virkelig fuldendt ud når Messi løber på banen i disse støvler på det mytiske Camp Nou.

AdiZero følges af sloganet "The fastest boot just got a brain" Adidas henviser naturligvis til den innovative MiCoach teknologi. MiCoachen er et helt nyt koncept Adidas har lanceret, der gør det muligt, at måle og efterbehandle alle de bevægelser du foretager dig på fodboldbanen.

MiCoachen måler din performance på mange forskellige parametre. den intelligente computer registrerer alt fra den samlede tilbagelagte distance, topfart til samlet tidsrum du arbejder med forskelligt intensitetsniveau.

Ligesom de andre udgaver af AdiZero, kan den nye AdiZero Blå/Røde variant naturligvis fås i både skind- og mikrofiberudgaver. AdiZero Blå/Rød Skind er lavet af Goleo-læder, der er noget tyndere end de gængse lædermaterialer.

Dette sikre at du har en uovertruffen boldkontrol, men i en ultralet støvle, der samtidig har en høj komfort. Faktisk vejer skindudgaven kun otte gram mere end mikrofiber udgaven, i alt sølle 173 g - vi skal ikke mange år tilbage i tiden, før sådan en støvle kun var noget man kunne fantasere sig til.

Mikrofiberudgaven er lavet i det revolutionerende SprintSkin, der blot er 1,5 mm tykt og der for sørger for en meget nærværende boldkontakt, samtidig med, at vægten selvfølgelig er presset helt i bund.

AdiZero Blå/Rød er naturligvis udstyret med SprintFrame-konstruktionen der giver den perfekte balance mellem letvægtsdesigen og en meget stabil støvle.

Klik ind forbi vores AdiZero Blå/Rød-univers for, at se den flotte video, de lækre billeder samt at sikre dig hele to wallpapers til din computer.

Hvad er din mening om den Blå/Røde Adizero? Synes du at støvlen passer godt til Messi? Del din mening med os i kommentarfeltet