Vi har i de seneste uger set flere og flere nationer præsentere deres nye landsholdstrøjer, som de vil trække i til sommerens EM-slutrunde i Polen og Ukraine. I gårsdagens testkampe så vi for første gang trøjerne i aktion.

Gårsdagens mange spændende testkampe blandt landshold bød på den helt store trøjelancering fra både Nike, Adiddas, Puma og Umbro.

Danmarks kommende EM-modstander Tyskland fik besøg af naboerne fra Frankrig. Her debuterede tyskerne i deres nye grønne udebanetrøje, hvis design leder tankerne tilbage til den tid, hvor ikoner som Gerd Müller og Franz Beckenbauer regerede.

Netop Frankrig som tyskerne mødte, har for nyligt ligeledes præsenteret deres nye udebanetrøje, hvor Nike for 2. gang siden samarbejdet, med det franske forbund startede, har skabt en stilren og gennemført hvid trøje.

En anden af Danmarks EM-modstandere, Holland, stod for en adeles spændende og intens kamp, helt til det sidste. De besejrede England 3-2 i den nye intimiderende sorte udebanetrøje. Holland betragtes som en af de store favoritter som vinder af Euro2012, så hvorvidt vi kommer til at se denne trøje i en EM-finale, kan kun tiden vise.

Vores kære naboer fra Sverige har sammen med Umbro skabt en gennemført og stilren hjemmebanetrøje, som dog lige har fået en smule kant med flotte vertikale striber. Dette skaber en flot kontast, som giver trøjen et fuldendt design.

En af de to værtsnationer ved Euro2012, Polen, tog imod Danmarks 3. og sidste hold i gruppe B, Portugal. Her holdte polakkerne deres modstandere fra målet, da kampen endte 0-0.

Polakkerne havde iført sig deres højst omstridte hjemmebanetrøje, som skabte en del uro ved lanceringen af trøjerne. De var oprindeligt uden den stolte ørn på brystet. Dette fik kraftige protester dog lavet om på, og som vi kan se er den af finde på hjemmebanetrøjen.

Den netop nylancerede danske udebanetrøje, fik sin debut i Parken, hvor vi tog imod Rusland. Trøjen som traditionen tro er i hvidt, vil vi bære som udebanefarve. Denne trøje bærer mange af de samme elementer, som vi kender fra hjemmebanetrøjen.

De stolte italienere har sammen med Puma skabt en udebanetrøje, som er sprængfyldt med smarte detaljer, som skaber rammen for en rigtig flot fodboldtrøje, som udstråler italiensk finesse.

Kroatien som sikrede sig deltagelse ved slutrunden på yderste mandat, er blandt de Nike-nationer, som netop har lanceret deres udebanetrøje. Kroaterne har præsenteret en stolt og patriotisk udebanetrøje, som på flotteste vis har implementeret de ikoniske skaktern.

De altid ambitiøse englændere har fået tilmanet sig en mindst ligeså ambitøs hjemmebanetrøje som trofast er leveret af engelske Umbro. Umbro som har fået ry for kontinuerligt at skabe gennemførte og stilrenne trøje, lever i allerhøjeste grad op til dette ved denne trøje.

De forsvarende EM- og VM-vindere fra Spanien optrædte i gårsdagens kamp i den iøjenfaldende blå udebanetrøje, hvor de bulderede videre med en sejr på hele 5-0 over Venezuela. Trøjens farver kommer fra den trøje spanierne vandt deres første EM-trofæ i, tilbage i 1964.

Hvad siger du til alle de nye trøjer? Hvordan tror du det kommer til at gå de forskellige nationer til sommer? Giv endelig din mening til kende i vores altid livlige debat.