Efter en svært interessant fodboldweekend er der ingen bedre måde at starte den nye uge på end med weekendens støvlespots, hvor du kan se alt lige fra gamle modeller til en prototype og en alternativ måde at benytte sin MiCoach-støvle på.

Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Blå/Rød og Sort/Orange I London var der søndag lokalbrag mellem Arsenal og Spurs, og her var vores øjne vanen tro på Tottenhams Assou-Ekotto, der tidligere har spillet i forskellige støver. Ekotto køber selv sine støvler, da han ikke har en kontrakt, og derfor ville han ikke købe et nyt, da den ene støvle af hans Sort/Orange Adizero skind gik i stykker - og brugte derfor den højre støvle sammen med en AdiPower.

Nu har Assou-Ekotto angiveligt være på indkøb igen, og har suppleret med et par Adidas F50 Adizero Blå/Rød Skind, som han bruger på venstre fod. En sjov ting, og måske han håber at få sat gang i en trend?

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Blå/Rød

I samme kamp var den hurtige venstrekant Gareth Bale også at finde i sine nye Adidas F50 Adizero Blå/Rød - som han dog havde modificeret en smule. Det ligner nemlig, at Bale har skåret MiCoach-boblen af sålen, således at man kan se direkte op til indlægssålen. Hvorfor Bale har lavet høkerløsningen, og ikke blot bedt om en gammel Adizero-sål, ved vi ikke, men kuriøst er det i alle fald.

Ryan Giggs (Manchester United) - Reebok RG Skind Hvid/Guld Den walisiske troldmand fra Manchester United rundede i weekenden sin kamp nummer 900 for klubben, og fejrede det endda med en afgørende scoring kort før slutfløjt. Giggs er måske den eneste spiller, der stadig spiller i Reebok-støvler, og det er da også i en model, der er speciallavet til ham. Mon waliseren når 1000 kampe også?

Luis Nani (Manchester United) - Adidas Predator AdiPower Neon/Blå Nani har længe spillet i AdiPower, og derfor var det heller ikke noget decideret chok, at portugiseren skiftede til den Neon/Blå AdiPower. Vi synes dog alligevel, at det var et spot værd, da støvlen ser rigtig flot ud som et alternativ til den ellers afdæmpede United-dragt.

Fillipo Porcari (Novara Calcio) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn I det italienske spillede Novaras Fillipo Porcari i en støvle, som vi faktisk har set før i støvlelandet. Det er en Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn, som ser utrolig flot ud til den hvide Novara-dragt. Vi spekulerer på, om det er noget Porcari selv har fået lavet, eller om den er en kommende farve af Legend IV?

Alberto Paloschi (Chievo) - Adidas Predator AdiPower DB Lilla/Neon Chievo Verona-spilleren Alberto Paloschi havde valgt at hoppe i David Beckhams signaturstøvler, og spillede således i en Adidas Predator AdiPower DB Lilla/Neon - faktisk efterhånden ikke et helt unormalt syn.

Pablo Osvaldo (AS Roma) - Nike CTR360 Maestri II Blå/Orange/Hvid Roma-spilleren Pablo Osvaldo har haft for vane at skifte lidt frem og tilbage mellem støvler, og har på det seneste spillet i både AdiPURE IV, et par blackoutede Adizeros, et par Adizero i Rød/Gul - og nu er han så skiftet igen, og spillede i weekenden i Nike CTR360 Maestri II Blå/Orange/Hvid

Gökhan Inler (Napoli) - Nike T90 Laser IV Grå/Pink Napolis Gökhan Inler har længet spillet i et par Laser III, men fik endelig skiftet til et par Nike T90 Laser IV Grå/Pink i weekenden - og som altid synes vi faktisk støvlerne ser utroligt skarpe ud.

Hernanes (SS Lazio) - Adidas Predator AdiPower Neon/Blå Ligesom Inler, har Lazios midtbanegeneral Hernanes været et godt stykke tid om at skifte støvler til den nyeste variant, men i weekenden var også han i den nye farve af AdiPower, Neon/Blå.

Leandro Greco (AS Roma) - Adidas Copa Mundial Sort/Hvid Også Roma-spilleren Leandro Greco havde stået for et interessant støvleskift. Han havde nemligt byttet sine F50 Adizero ud med et par helt klassiske Adidas Copa Mundial, som må kategoriseres som et ret voldsomt skift givet de to støvlers store forskelle.

Marco Borriello (Juventus) - Nike Mercurial Vapor VIII Sort/Hvid I Milano var der stormøde mellem Juventus, og selv om kampen fik mest fokus for det omdiskuterede mål der aldrig blev dømt, havde vi også god fokus på Marco Borriello, som havde trukket et par meget specielle Nike Mercurial Vapor på. Vi gætter på, at der er tale om en Vapor VIII, da Borriellos støvle minder umiskendeligt meget om de støvler, vi har set Marcelo, Ronaldo og Mesut Özil i.

Naohiro Ishikawa (Japan) - Adidas F50 Adizero HG Blå/Rød I landskampen mellem Island og Japan spillede japanske Ishikawa i denne Adidas F50 Adizero Blå/Rød med HG-knopper, som kan spottes på den ekstra knop under forfoden. HG-støvler er rigtig populære i Japan, og derfor undrer Ishikawas valg os dog heller ikke - men spottet er stadig interessant.

Adam Henrique (Brisbane Roar) - Pele Sports Trinity 3E SL Sort/Gul Den australske liga er stærkt undervurderet, når det kommer til støvlespots, og den svigtede heller ikke i denne weekend. Her troppede Brisbane Roar-spilleren Adam Henrique op i den nyskabende Pele Sports Trinity 3E SL Sort/Gul, som vi netop har fået på lager.

Niklas Andersen (Chemnitzer) - Nike Mercurial Vapor V Blå/Navy I Tysklands 3. Liga spillede Chemnitzer mod Carl Zeiss Jena, og her troppede tyske Niklas Andersen op i et par gamle Nike Mercurial Vapor V. Det, der fik os til at spærre øjnenene op, var dog at Andersen har valgt at fjerne lacecoveret på sin støvle - noget vi også har demonstreret i vores WebTV tidligere.

Lars Bender (Leverkusen) - Adidas AdiPURE 11Pro Sort/Lime I Leverkusen skiftede Lars Bender sine trofaste AdiPURE III ud med den nye Adidas AdiPURE 11Pro Sort/Lime - og det viste sig at være et godt valg. Ikke mindst ser støvlerne imponerende godt ud til Leverkusen-dragten, men Bender scorede også to mål. Vi tror derfor, at han holder godt fast i sine 11Pro fremover!

Hvad siger du til denne uges spot, og hvad synes du var mest opsigtsvækkende af Bales specielle personalisering af MiCoach, Assou-Ekottos to støvler eller Borriellos mystiske Vapor-støvle? Del meget gerne dine tanker med os lige herunder.