Top 5 | Bedste indendørs- og futsalsko i 2017

02.10.2017

Skrevet af Claus

Indendørs- og futsal sæsonen er over os og det betyder det er tid til at bytte knopperne ud med flade non-mark såler. PWG har lavet hans liste over Top 5 indendørssko til fodbold, så du kan få en idé om, hvad du skal gå efter. Læs med og se videoen nedenfor.

PWG Freestyle, eller Philip som han faktisk hedder, er en mand der har dedikeret hele hans liv til freestyle fodbold. Han bruger en næsten ufattelig mængde tid i gymnastiksale på at træne hans skills og som resultat heraf har han båret et ton af indendørs fodboldsko igennem hans tid. Det betyder han er den perfekte mand at spørge, hvis du gerne vil vide hvilke indendørs eller futsal sko der er de bedste i verden.

Du kan se hans video herunder, hvor han forklarer nøjagtig hvorfor støvlerne han har valgt, har fortjent deres plads på listen. Læn dig tilbage og nyd PWG's ekspert analyse af Top 5 fodbold sko til indendørs og futsal.

Find vores store udvalg af indendørssko lige her og bliv klar til sæsonen.

5. Mizuno Sala Premium 2

Mizuno Sala Premium 2 indendørs- og futsal skoen er lavet med en blød og smidig læder overdel på forfoden, men har stadig en ret lækker lav profil, så de ikke føles for klodsede. Mizuno er kendt for deres høje kvalitet, så disse vil også holde i lang tid.

Hvis du vil have et par Mizuno Sala Premium 2, så finder du et direkte link her.

4. Tiempo X

Lavet til at være nøjagtig ligesom fodboldstøvle versionen af Tiempo, er Nike TiempoX den samme sko som du ser Andrea Pirlo, Sergio Ramos og Thiago Silva, bortset fra en flad indendørssål. Blødt læder og en moderne føling gør dette til en af favoritterne hos PWG, når han filmer Nike videoer.

3. adidas Spezial

Selvom PWG kun har den på sin 3. plads, så tror jeg mange uden tvivl vil have den som nummer 1. adidas Spezial behøver ikke nogen introduktion. Dens bløde ruskinds overdel og komfortable fit har gjort den til en klassiker indenfor indendørs fodbold og futsal.

2. Joma Top Flex

Joma er kongerne af indendørs og i særdeleshed futsal. Det er derfor ingen overraskelse, at de er en del af vores liste. Flex serien giver dig så meget bevægelighed og fart, når du spiller på små baner og PWG har placeret Top Flex modellen på andenpladsen.

Hvis indendørsskoene fra de spanske futsal specialister er noget for dig, så sikre dig dit par her.

1. Joma Super Flex

Førstepladsen går til endnu en Joma futsal shoe og endnu en Flex model. Super Flex er den bedste sko til indendørs fodbold og futsal, hvis du spørger vores ekspert. I sidste ende afhænger det selvfølgelig af personlig præference, men du kan tage PWG's ord på at disse fem sko vil sætte dig i en god position til at dominere hele efteråret, når fodbolden bevæger sig indendørs.