I takt med at vi nærmer os sommerens EM slutrunde i Polen og Ukraine, ser vi os flere og flere nationer præsentere trøjerne de vil optræde i, ved denne lejlighed. Sølvvinderne fra VM2010, Holland er blandt nationerne som netop har lanceret deres udebanetrøje.

Holland, som betragtes som en af de store favoritter til sommer, har lanceret en gennemført udebanetrøje, som har kombineret nationens farver til perfektion. I de senere år har vi set flere iøjenfaldende designs til den hollandske fodboldnation, men denne er muligvis en af de flotteste, vi har set til dato.

Den nye sorte farve skal udstråle den autoritet og dominans som holdets spillestil bygger på, samt den dødbringene effektivitet som 'Oranje' så ofte har vist. Ydermere er der suppleret med et iøjenfaldende orange panel på skulderen, en farve Holland som nation er blevet et synonym med.

Traditionen tro, optræder fodboldforbundets logo selvfølgelig på venstre bryst, hvor der ligså er tale om en kontrastfarve, der fungerer til perfektion i henhold til trøjens design.

I nakken af trøjen optræder frasen 'Nieuwe Meesters' ('New Masters'), som hylder den kreativitet og håndværk, skabt af kendte hollandske kunstnere fra det 17. århundrede som Rembrandt og Vermeer, som samtidig har en relation til det talent og potientale, de nuværende hollandske landshold besidder.

Hver enkel trøje er nummereret, som gør hver eneste trøje unik. Dette vidner samtidig om trøjens autenticitet. Dette kommer også til udtryk igennem de ventilerende paneler vi ser i siderne på trøjen, som skaber optimal kropstemparatur ved fysiske udfoldelser.

Trøjen er samtidig opbygget i Nikes succesfulde Dri-FIT materiale, som skaber en 23% lettere trøje i forhold til den seneste version. Ydermere transporterer det sveden væk fra kroppen, så man kan holde sig tør og kølig bedst muligt.

Nike's prisværdige engagement gør det muligt at tilbyde et overlegent atletisk produkt, samtidig med ønsket om en lavere miljøbelastning har skabt en trøje, som er fremstillet i 96% genbrugeligt polyester.

.

Shortsene som er tilhørende til hele sættet er endda 100% genbrugeligt polyester for minimal miljøbelastning ved produktion.

Hvert sæt er lavet ved hjælp af gennemsnitligt 13 genbrugte plastikflasker, som Nike har benyttet ved produktionen.

Wesley Sneijder, Robin van Persie, Arjen Robben og alle de andre hollandske stjerner vil første gang ses i den nye trøje i venskabskampen mellem England og Holland d. 29. februar, men du kan allerede forudbestille trøjerne her på Unisport.

Holland udebanetrøje 2012-13 - 549,-

Holland udebanetrøje 2012-13 Børn - 449,-

Hvad siger du til det nye genemførte design? Hvordan vurderer du Hollands chancer til EM2012? Giv endelig din mening til kende i kommentarfeltet herunder.