Umbro præsenterer en frisk ny UX-2 støvle

12.10.2015

Skrevet af Mathias

Den perfekte blanding af elegance af moderne teknologier. Det er nok den bedste måde at beskrive Umbro UX-2 støvlerne, som er lavet til holdet playmaker. Læs med her og find ud af hvad der gør Umbro kontrolstøvlen til så stærkt et valg.

At kontrollere spillet er fuldstændig essentielt i fodboldverdenen og sådan set alle brands har en støvle lavet til lige netop dette aspekt. Umbro er ingen undtagelse og deres UX-2 er bestemt på niveau med andre alternativer som adidas Ace15, Nike Magista og New Balance Visaro, når det kommer til præcise afleveringer og komplet kontrol.

Umbro har givet deres Playmaker støvle et frisk pust med et nyt grønt design - en Unisport signaturfarve ville nogle måske sige. Selvom støvlerne er grønne, så tror jeg alle vi kan blive enige om at der ingen fare er for at de camouflerer sig i græsset, fordi den grønne tone har stadig pænt meget fart over feltet.

Meget af Umbro UX-2 støvlens kontrol kommer fra den kraftige og stabile lockdown støvlerne giver en. At stå fast i sine støvler låser op for ens fulde playmaking potentiale og derfor har Umbro skabt A-Frame teknologien, som giver dig et fantastisk fit, så du kan ligge sukkerball på sukkerball til dine medspillere.

Vil du have fingrene i den nye Umbro UX-2? Du kan finde de nye støvler lige her - kun 1249 ,-

At kontrollere slagets gang er ikke altid det mest glamourøse job på banen, men med den her nye farvevariant gør Umbro hvad de kan for at sørge for du får den opmærksomhed dit spil fortjener. Føler du den nye uofficielle Unisport farvevariant, som jeg har døbt den?

ALT_TAG