Støvler med ild i | adidas præsenterer 'Pyro Storm'

29.09.2017

Skrevet af Claus

Der er en storm på vej og denne gang er den fyldt med ild. Folkene hos adidas har udgivet nogle helt nye støvler med den fyrige farvevariant i deres 'Pyro Storm' Pack. Læn dig tilbage og tjek så lige den ACE ud!

Siden udgivelsen af 'Dust Storm' Pack i maj har adidas trukket inspiration til deres støvler fra naturligt forekommende storm fænomener og den tendens fortsætter i dag med 'Pyro Storm' Pack. Teknologisk set indeholder ACE 17+ PureControl, Copa 17.1, X 17+ PureSpeed og Nemeziz 17+ Agility ingen nyheder sammenlignet med 'Dust Storm' kollektionen, så 'Pyro Storm' Pack er egentlig kun en farve opdatering fra adidas. Med hvad så med de farver? De ser faktisk vanvittige ud på banen, og der er ingen tvivl om at dine modstandere vil frygte dit næste træk når du har disse på.


Denne kollektion fra adidas er ikke den eneste iøjnefaldende støvle vi har. Se vores hundredevis af andre fede fodboldstøvler på udsalg. Du bliver ikke skuffet.

Fortsættes nedenfor.

Lad os starte med adidas X 17+ PureSpeed, som hovedsageligt er sort, med et orange polkaprikket aftagende design med orange adidas logo og en mat sort sål. Hvis du tager et kig på Nemeziz 17+ 360Agility er den stort set en omvendt farvevariant sammenlignet med X, værende hovedsageligt 'Solar Orange' med sorte striber, sorte Three Stripes og en orange sål. Begge giver et fedt, men også meget forskelligt look.

Bevæger vi os videre til ACE 17+ PureControl, kommer støvlen i en forrygende og fyrrig farvevariant, der fader fra 'Solar Orange' på fronten hen mod en en mørk nuance af rød mod hælen. Det sorte adidas logo med guld yderlinjer runder det dristige look af. Hvis du spørger mig er dette den bedste farvevariant fra 'Pyro Storm' Pack. Den er simpelthen flammende hot. Både X, Nemeziz og ACE kommer også i 17.1 versioner til den klassiske spiller der kan lide snørebånd. Lad os slutte af med en klassiker, hvor snørebånd er et must. De hovedsageligt sorte Copa 17.1 støvler har røde Three Stripes på ydersiden og flere røde detaljer omkring kanten og hælen. Med denne stilede farvevariant får du stadig en kænguru-læder overdel, en kompressions pløs og en sål med et standard design af kegleformede knopper.

Tjek alle vores adidas-støvler ud.